• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

27.01.2021

14:00

DOLIJAO PLJAČKAŠ KOVID BOLNICE U KRUŠEVCU! Drski kradljivac završio iza rešetaka, evo gde je sakrio UKRADENU OPREMU

Vesti

DOLIJAO PLJAČKAŠ KOVID BOLNICE U KRUŠEVCU! Drski kradljivac završio iza rešetaka, evo gde je sakrio UKRADENU OPREMU

Podeli vest

Intenzivnim radom pripadnika Bezbodnosne-informativne agencije i kruševačke Policije, rasvetljenja je nedavna teška kradja skupih medicinskih uredjaja iz novo-otvorene Kovid-bolnice u kruševačkom naselju Parunovac, potvrdila je Policijska uprava u Kruševcu

Uhapšen je Kruševljanin Branislav I. (41) kod kog je i pronadjen deo ukradene opreme. Njemu se na teret stavlja da je u periodu od 17. do 27.decembra prošle godine iz magacina Kovid-bolnice u Kruševcu otudjio više uredjaja koji služe za daljinski monitoring pacijenata na stacionalnom lečenju.  Vrednost nestalih uređaja procenjuje se na oko 6,2 miliona dinara.

Nestanak opreme iz magacina prijavljen je policiji 12. januara, a krađa je rasvetljena u akciji pripadnika PU Kruševac i BIA.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni je nakon krađe deo opreme sakrio u neposrednoj blizini Novog groblja u Kruševcu

Osumnjičenom B.I. je za krivično delo teške kradje odredjeno zadržavanje do 48 časova. On će u tom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo, nakon čega će se odrediti dalje postupanje u ovom slučaju.

Kovid bolnica u Kruševcu počela je sa radom 20. decembra, a dan kasnije, primljeni su i prvi pacijenti. Specijalizovana ustanova za lečenje obolelih od virusa korona sa teškom i srednjeteškom kliničkom slikom opremljena je sa modernom dijagnostikom i aparatima, a ima i 150 respiratora i monitora za praćenje životnih parametara.

U funkciji su i rendgen aparati stabilnog i mobilnog tipa, aparatima za dijalizu, EKG uređaji. Maksimalan kapacitet bolnice je 500 postelja.

SRBIJA OVAKVU KRAĐU NE PAMTI! Iz nove kovid bolnice lopovi ukrali važne uređaje, EVO ŠTA SU ODNELI



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija