• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.01.2021

20:24

SKANDAL! Pijan vozio 206 na sat, sud ga pustio na slobodu! Evo kako se branio!

Vesti

SKANDAL! Pijan vozio 206 na sat, sud ga pustio na slobodu! Evo kako se branio!

Podeli vest

Prekršajni sudija pustio je bez presude 22-godišnjeg vozača automobila koga je jutros u Beogradu zaustavio “presretač” Saobraćajne policije, jer je vozio brzinom od 206 km/h na deonici auto-puta gde je ograničenje 80 km/h i koji je imao 1.10 promila alkohola u organizmu

Kako saznajemo vozač Ivan Z. se kod sudije požalio na migrenu i rečeno mu je da ide kući i da se javi za tri dana. 


Jutros je policija protiv njega podnela prijave zbog nasilničke vožnje u stanju visoke alkoholisanosti i u skraćenom postupku priveden je kod sudije za prekršaje.


Vožnja pod dejstvom alkohola, prekoračenje brzine, nasilnička vožnja, vožnja pod zabranom. To su prekršaji koje je u prethodnom periodu u saobraćaju učinio taj vozač.

Reč je o muškarcu za kog je utvrđeno da je na društvenim mrežama delio snimke kojima je promovisao nebezbedno ponašanje u saobraćaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragojlo

pre 3 godine

To je stvarna slika tuzilastva i sudstva u Srbiji!!

tile

pre 3 godine

treba i njega i policajce i sudiju na goli otok ali posto toga nema mars Zabela..

Zoran2

pre 3 godine

Tile, a zašto policajce? Policija u svom domenu završi posao kako treba i korektno ali ti ne shvataš da je sudstvo u tom lancu zatajilo kao u svim slučajevima.

dera

pre 3 godine

Sta da se radi , besparica je , alavost , otimacina , gramzivost , srebroljubivost , djengemanija , devizepoklonstvo, blagajnistvo ,............. A sta kaze zakon ? Ima li zakona za bezzakonje ???

Pera

pre 3 godine

Čuvajte se ljudi!!!! Sud je stvorio i još uvek stvara "ELDORADO" za lopove, siledžije, pijane, drogirane, prekršioce svih ljudskih normi. Ako si pijan, to je dobro, ako voziš sa 206 km/čas, to je odlično, ako si drogiran, ako siluješ, ako ubijaš i ko zna šta još, ti si automatski miljenik sudije. Pitate se zašto? E pa zato što to donosi kolač (mito) sudiji pored hleba koji zaradjuje od ove bedne države. Tate veselo plaćaju za svoje junake. Sasvim je druga priča zašto država ne reaguje. Ne sme jadna, jer će je novinari i televizije pocepati. A i policija je glupa: treba kažnjavati one koji nisu pijani, nisu pod drgom, voze korektnim brzinama, ne prave ekscese, ne ubijaju nikoga, ne kradu, itd, itd.

Baki

pre 3 godine

Taj nazovi sudija mora krivično da odgovara jer ovim puštanjem je ugrozio bezbednost svih građana Srbije i mor mu se oduzeti licenca za rad do kraja života .

Bocan

pre 3 godine

Bez naivnosti. Čim vidi tene nenormalnu presudu, znajte da je u pitanju korupcija ili intervencije.

Zoran

pre 3 godine

Da bi se zatvorilo poglavlje o vladavini prava, mora prvo da metla napravi reda u sudovima i tužilalštvima. Ako se o tome zaposleni tamo budu pitali, to će da bude na SV. NIKAD.

Žigolo

pre 3 godine

Čuj ti izgovora, imao je migrenu!!! To je naše pravosuđe koje su izabrali i ustoličili 2009 godine Boris Tadić, Malovićka i DS. Džaba policija juri i hvata bitange kad ih korumpirani tužioci puštaju istog dana a prijave pocepaju.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija