• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2021

22:20

ZVEZDAŠU ODSEKLI GLAVU PA SLIKE SLALI SUPARNIČKOM KLANU?! Isplivali detalji zločina grupe Velje Nevolje, na stadionu Partizana IMALI POSEBAN BUNKER

Vesti

ZVEZDAŠU ODSEKLI GLAVU PA SLIKE SLALI SUPARNIČKOM KLANU?! Isplivali detalji zločina grupe Velje Nevolje, na stadionu Partizana IMALI POSEBAN BUNKER

Podeli vest

Veljko Belivuk (35) zvani Velja Nevolja, vođa Partizanovih navijačkih grupa "Janjičari" i "Principi" i blizak saradnik zloglasnog "kavačkog klana", uhapšen je u noći između srede i četvrtka zajedno sa 16 saradnika. Svi oni sumnjiče se za serije otmica i ubistava navijača, kao i za reketiranje biznismena, poznatih ličnosti sa estrade i rasturanje narkotika.

Među uhapšenima su, osim Velje Nevolje, i njegova desna ruka Marko Miljković (30), kao i Boris Karapandžić Karapandža (35), Milovan Tadić Miksa (34) i Marko Budimir, svi sa podebelim dosijeima u policiji.


Monstruozni zločini
Zamenik načelnika Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić izjavio je juče da prikupljeni dokazi ukazuju da je Belivukova kriminalna grupa odgovorna za seriju najmonstruoznijih zločina.

- Ova organizovana kriminalna grupa sve vreme se krila iza navijačkih grupa FK Partizan, ali to nisu nikakvi navijači, već obični kriminalci, i mi ćemo, sasvim sigurno, dokazati pojedinačnu ulogu svakoga od njih - naglasio je Cmolić.


Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, Belivuk i ostali uhapšeni terete se za otmice navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića i Lazara Vukićevića, kao i navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija. Sumnja se da oni stoje i iza otmice Milana Ljepoje, jednog od vođa "Pink pantera".

Foto: ATA Images

Velja Nevolja na stadionu Partizana


- Postoje veoma čvrste indicije da su sva četvorica otetih ubijeni i raskomadani, a njihova tela su ili zakopana i sakrivena ili istopljena u kiselini! Zdravko Radojević je iz Koteža, a važio je za jednog od glavnih narko-dilera u tom kraju Beograda. Navodno, bio je blizak prijatelj Marka Miljkovića, ali ovaj se zajedno sa Belivukom okrenuo protiv Radojevića, počeli su da ga reketiraju i na kraju su ga, kako se sumnja, oteli, a verovatno i likvidirali, pošto se Zdravku izgubio svaki trag - prenosi naš izvor, i dodaje da policija ima čvrste dokaze koji povezuju Belivuka s Radojevićevim nestankom:


- Što se tiče navijača Crvene zvezde Lazara Vukićevića, on je nestao u oktobru prošle godine, a postoje čak informacije da su ga pripadnici grupe Velje Nevolje oteli i odveli u prostorije koje navijači drže na stadionu Partizana, gde su mu, navodno, odsekli glavu! To su sve, navodno, slikali i poslali suparnicima iz "škaljarskog klana", sa kojima je Belivuk u ratu zajedno sa saveznicima iz "kavačkog klana".


Partizanovcu Goranu Veličkoviću Goksiju takođe se gubi svaki trag još u avgustu prošle godine. U policiji veruju da je i on ubijen, i to u ratu za prevlast na južnoj tribini. Nišlija Milan Ljepoja nestao je u decembru 2020. u Beogradu, ali za sada nema pouzdanih informacija o tome zašto ga je otela ekipa Velje Nevolje. Ljepoja je označen kao jedan od vođa bande "Pink panteri", a učestvovao je u spektakularnim pljačkama juvelirnica u Dubaiju i Lihtenštajnu.

O jezivim mafijaškim metodama mučenja i ubijanja govorio je nedavno i predsednik Aleksandar Vučić, kada je od srpskih bezbednosnih službi zatražio da krenu u totalni rat sa kriminalnim klanovima.
- Nemojte da nam ceo grad priča o tome kako je neko preko "Skaja" nekome slao slike odrubljene glave ili kako je neko nekome ne znam šta uradio a da mi ne znamo da li je to istina ili nije... Nego udrite čekićem, maljem po glavi tu bandu mafijašku! - apelovao je tada Vučić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija