• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2021

22:45

Automobil koji je Velja Nevolja hteo da spali pre hapšenja KRIJE JEDAN OD NAJVAŽNIJIH DOKAZA PROTIV NJEGOVE BANDE

Vesti

Automobil koji je Velja Nevolja hteo da spali pre hapšenja KRIJE JEDAN OD NAJVAŽNIJIH DOKAZA PROTIV NJEGOVE BANDE

Podeli vest

Veljko Belivuk (35) zvani Velja Nevolja, vođa Partizanovih navijačkih grupa "Janjičari" i "Principi" i blizak saradnik zloglasnog "kavačkog klana", uhapšen je u noći između srede i četvrtka zajedno sa 16 saradnika. Svi oni sumnjiče se za serije otmica i ubistava navijača, kao i za reketiranje biznismena, poznatih ličnosti sa estrade i rasturanje narkotika.

Među uhapšenima su, osim Velje Nevolje, i njegova desna ruka Marko Miljković (30), kao i Boris Karapandžić Karapandža (35), Milovan Tadić Miksa (34) i Marko Budimir, svi sa podebelim dosijeima u policiji.

 

Veljko Belivuk uhapšen je juče u zoru na Rudniku, i to u trenutku dok se sa nekoliko saradnika spremao da zapali automobile koji su, kako se sumnja, korišćeni u krivičnim delima.

- Oni su planirali da najpre spale automobil "smart", koji je, navodno, ključan dokaz protiv Veljine bande. Navodno, Belivuk je prošle godine snimljen kako u tom automobilu razgovara s Goranom Veličkovićem Goksijem, kome se od avgusta te godine gubi svaki trag. Operativni podaci ukazuju da je to vozilo korišćeno u Goksijevoj otmici - kaže naš izvor.

Foto: Predrag Milosavljević

Žandarmerija je juče blokirala stadion Partizana

U policiji veruju da je i on ubijen, i to u ratu za prevlast na južnoj tribini. 


Na Rudniku je otkrivena i Belivukova "štek" vikendica, a još tri kuće koje su korišćene za skrivanje pronađene su između Loznice i Gornjeg Milanovca.


Nakon hapšenja, Belivuk je doveden u Beograd, gde je prisustvovao pretresu svog stana, i tamo je nađeno oko 60.000 evra u kešu. Belivuk je zatim u pratnji inspektora i specijalaca odveden na još nekoliko lokacija gde su se nalazili njegovi "štek" stanovi, koje su koristili i ostali uhapšeni. Sve ukupno policija je pretresla oko 30 lokacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija