• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

13.02.2021

13:52

POLICIJA UPALA U STAN BEOGRAĐANKE (31) Unutra je krila pravi "arsenal", pogledajte snimak sa lica mesta /VIDEO/

Vesti

POLICIJA UPALA U STAN BEOGRAĐANKE (31) Unutra je krila pravi "arsenal", pogledajte snimak sa lica mesta /VIDEO/

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u dve odvojene akcije zaplenili su više od 1,7 kilograma različitih narkotika i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Upravom granične policije i Policijske uprave Subotica su, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom kontrole osumnjičenog I. H. (21) pronašli u rancu tri kutije čipsa sa 500 grama kokaina i 200 grama amfetamina, saopštio je MUP.


U drugoj akciji u Beogradu, uhapšena je S. N. (31) kod koje su policijski službenici u stanu pronašli kilogram kokaina spakovan u tri paketa, po 30 grama amfetamina i opojne droge MDMA, kao i paketić sa 5 grama marihuane, dok je policija prilikom pretresa stana u kojem osumnjičeni O. P. (29) neprijavljeno boravi, pronašla 10 grama kokaina, oko 500 grama smese za uvećanje količine narkotika, kao i dve elektronske vagice za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peki

pre 2 godine

Pune su novine ovakvih i slicnih vesti. Jedino je nejasno zasto takvim osobama ispisujete incijale umesto punog imena iako su punoletni i zasto ne pokazete i sliku takvog lica, da ljudi znaju ko im zivi u komsiluku, cime se bavi i od koga treba da cuvaju decu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija