• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

17.02.2021

12:08

SRPKINJA PRE ZVERSKOG UBISTVA TRPELA MONSTRUOZNO NASILJE! Švajcarska policija u posedu novih dokaza, OTAC UBIJENE TEŠKO OPTUŽIO NJENOG MUŽA

Vesti

SRPKINJA PRE ZVERSKOG UBISTVA TRPELA MONSTRUOZNO NASILJE! Švajcarska policija u posedu novih dokaza, OTAC UBIJENE TEŠKO OPTUŽIO NJENOG MUŽA

Podeli vest

Otac ubijene J. S. tvrdi da je pokušavala da se razvede od supruga, a da je uhapšeni muškarac rođak njegovog zeta

J. S. (32), državljanka Srbije, ubijena je u utorak popodne u Vinterturu u Švajcarskoj, a policija je privela muškarca (76), takođe državljana Srbije, zbog sumnje da je počinio ovaj zločin.

Srpskinja je pronađena u utorak popodne sa brojnim prostrelnim ranama, a policija je u stanu zatekla i starijeg muškarca kojeg je odmah uhapsila. U stanu je u trenutku tragedije bila i dvogodišnja ćerkica J. S., koju je policija odmah izmestila na sigurno.

Otac ubijene žene rekao je za švajcarske medije da je njegova ćerka pokušavala da se razvede od supruga.

- Imala je probleme u braku i želela je da se razvede od supruga, koji se trenutno nalazi u Srbiji - rekao je otac i dodao da je suprug J. S. bio nasilan prema njoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija