• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

04.03.2021

12:30

FATALNA GREŠKA KOŠTALA GA ŽIVOTA! Bio je uveren, buldožer će da ga mimoiđe, iz SMRSKANOG AUTOMOBILA NIJE USPEO DA POBEGNE

Vesti

FATALNA GREŠKA KOŠTALA GA ŽIVOTA! Bio je uveren, buldožer će da ga mimoiđe, iz SMRSKANOG AUTOMOBILA NIJE USPEO DA POBEGNE

Podeli vest

Polako se nakon nedelju dana dolazi do saznanja kako se dogodila stravična nesreća krajem februara na Površinskom kopu Rudnika u Majdanpeku kada je život izgubio Nemanja Petrović (29) zaposleni radnik iz Lajkovca koji je radio za firmu,, Ist solušn,, On je iz Lazarevca i došao u Majdanpek dva dana pre nesreće

Ova firma je angažovana kao podizvođač radova u kompaniji Zi Đin u Majdanpeku. Kako izvor blizak Informeru kaže nesrećni mladić koji se tog trenutka nalazio u vozilu marke "Lada Niva" na potezu Južni revir tačnije ,,Čoka Muskal,, ne poznajući najbolje teren, najverovatnije je promašio put.

Dok je lutao došao je u neposrednu blizinu rudarske mašine, buldožer težak 75 tona. Zaustavio je vozilo misleći da ga vozač buldožera P.L.(20) vidi. S obzirom na to da se radi o mašini koja se sporo kreće očekivao je da će se mimoići.

Foto: V.J.

 

Uprkos činjenici da je buldožer opremljen i kamerama za bolji pregled terena, po svemu sudeći vozač buldožera nije očekivao, a ni video Ladu Nivu na tom mestu.

Misleći da se mimoilaze, Nemanja nije ni stigao da reaguje teška mašina za ravnanje terena već je zahvatila i potpuno smrskala vozilo. Nakon urađene obdukcije po rečima izvora bliskog istrazi, telo nesrećnog mladića je zbog višestrukih preloma bilo potpuno neprepoznatljivo. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija