• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

16.03.2021

13:29

DOJČINOVIĆ PRIZNAO: OTAC NESTALOG MLADIĆA GOVORIO ISTINU, stalno se čujem sa advokatom Velje Nevolje! Foto/Video

Vesti

DOJČINOVIĆ PRIZNAO: OTAC NESTALOG MLADIĆA GOVORIO ISTINU, stalno se čujem sa advokatom Velje Nevolje! Foto/Video

Podeli vest

Stevan Dojčinović, glavni i odgovorni urednik Krika, potvrdio je da je u stalnim kontaktima sa advokatom Veljka Belivuka, kao i da je Nenad Marković, otac nestalog mladića iz Resnika, govorio istinu kada je naveo da ga je Velja Nevolja povezao sa Krikom

Dojčinović je ovo izrekao na konferenciji za štampu koju je organizovao NUNS ispred Skupštine Srbije, odgovarajući, ili bolje rečeno pokušavajući da odgovori, na pitanja Srpskog telegrafa.

Pogledajte u snimku kako se Dojčinović upetljao...

Ovo su pitanja koja su postavljena Stevanu Dojčinoviću i njegovi odgovori:

Preneli smo izjavu oca nestalog mladića, gde on, ne mi, nego on dovodi vas u vezu sa Belivukom i njegovim klanom? Da li mislite da je to crtanje mete i da i u tome vidite nešto sporno? Da li ste vi lično ikada bili u kontaktu sa gospodinom Lazarevićem, advokatom koji brani Veljka Belivuka i da li ste dogovarali kako ćete nastupati u TV emisiji "Utisak nedelje" kod Olje Bećović, u smislu minimiziranja odgovornosti Belivukovog klana? Da li ona vaša izjava da su za vas kao Krik svi izvori legitimni podrazumeva da su legitimni izvori i ekipa Belivuka i nekog od njih i da je to povezano sa praćenjem sina Aleksandra Vučića?

- Što se tiče prvog pitanja ne bih se baš složio da ste samo preneli. Nije tačno da je Srpski telegraf preneo izjavu oca, pogledajte vaše naslovne strane koje izlaze nedelju dana i na naslovnim stranama se jasno kaže da smo mi članovi grupe, da imamo neki dogovor sa Veljkom Belivukom, da smo se mi udružili da bi nešto radili. Nije tačno da je samo preneo izjavu oca, vi ste konstruisali celu priču i izmislili da mi sarađujemo sa tim klanom.

Foto: Srpski Telegraf/Nalbantjan

Sporna je izjava oca po bilo čemu?

- Ja ne sporim to što je otac rekao.

Je li on govori istinu ili laže?

- To morate da pitate njega zar ne.

Foto: Srpski Telegraf/Nalbantjan

Ali ja pitam vas?

- Nisam bio prisutan u tom razgovoru konkretno. Kažem da je to moguća situacija, zato što su to stvari koje se dešavaju. Nama informacije stižu sa svih strana, ne možemo mi sad da se branimo od toga odakle nam stižu informacije.

Znači, čovek je govorio istinu?

- Pretpostavljam. Ali to nije dovoljan osnov da vi sad napravite celu konstrukciju.

- Što se tiče komunikacije sa advokatima, ja ne znam novinara koji ne komunicira sa advokatima, to je normalna stvar, ne vidim zašto je to čudno.

Foto: Srpski Telegraf/Nalbantjan

Priznajete da ste komunicirali sa gospodinom Lazarevićem?

- Naravno. Mi zovemo advokate apsolutno za svaku priču.

I na dan kad je sniman "Utisak nedelje", takođe ste komunicirali?

- Mi se stalno čujemo jer je istraga u toku. Šta bi tu bilo čudno? Vi ste novinar i mislite da je čudno da novinar zove advokate odbrane?

Foto: Srpski Telegraf/Nalbantjan

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milisav

pre 3 godine

I šta ste vi to zaključili po odgovorima ako boga znate ?Možda vi drugačije čitate ono što napišete nego normalan čovek.

KAKVI LICEMERI, STRAŠNI LICEMERI! Novinari KRIK tvrde "da im neko crta mete na čelu", a šta bi se desilo da je neko svedočio da je Belivuk sarađivao sa Informerom?!?
Politika

KAKVI LICEMERI, STRAŠNI LICEMERI! Novinari KRIK tvrde "da im neko crta mete na čelu", a šta bi se desilo da je neko svedočio da je Belivuk sarađivao sa Informerom?!?

Novinari KRIK i mediji bliski Draganu Đilasu tvrde da im tabloidi "najdirektnije crtaju mete na čelu" zbog toga što su objavili ispovest oca jednog nestalog navijača koji tvrdi da ga je izvesni Veljko zvao telefonom i predložio da ode u redakciju KRIK i da tamo ispriča sve šta ima u vezi sa nestankom sina

10.03.2021

11:17

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija