• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

20.03.2021

08:53

UHAPŠEN ZBOG 28 KRAĐA! Provaljivao u kuće i automobile, krao platne kartice iz odela radnika, PRETIO POLICAJCU

Vesti

UHAPŠEN ZBOG 28 KRAĐA! Provaljivao u kuće i automobile, krao platne kartice iz odela radnika, PRETIO POLICAJCU

Podeli vest

Policija u Valjevu rasvetlila je 15 teških i još 13 krađa i uhapsila N. P. rođenog 1983. godine iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela, saopšteno je sinoć iz MUP-a.


Sumnja se da je osumnjičeni u protekla tri meseca, na području grada Valjeva, provaljivao u kuće, stanove, poslovne objekte i vozila, kao i da je ulazio u nezaključane kuće i vozila iz kojih je krao računarsku opremu, zlatni nakit, mobilne telefone, foto aparate i novac.


Takođe, sumnjiči se i da je ukrao dve platne kartice sa kojih je podigao novac, jednu iz vozila a drugu sa gradilišta, iz prostorije u kojoj radnici ostavljaju svoju garderobu.

Protiv njega su podnete i krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotrebe platne kartice.

Na taj način je, kako se sumnja, vlasnike oštetio za oko milion dinara.

Policija je, prilikom pretresa stana, kod osumnjičenog pronašla deo ukradene robe koji će biti vraćen vlanicima.

Osumnjičeni je prilikom preteresa upućivao pretnje policijskom službeniku, zbog čega je protiv njega podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivičnio delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

U zakonskom roku, osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu iz Valjeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija