• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.R.

29.03.2021

10:06

SPREČENA TRAGEDIJA NA IBARSKOJ MAGISTRALI! BMW-om divljao po putu, sa "lažnim" blinkerima preticao kolonu vozila

Vesti

SPREČENA TRAGEDIJA NA IBARSKOJ MAGISTRALI! BMW-om divljao po putu, sa "lažnim" blinkerima preticao kolonu vozila

Podeli vest

Na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca sprečena je potencijalno teška saobraćajna nesreća zahvaljujući saradnji građana i policije

Na sistem 192 građani su dojavili da Ibarskom magistralom “divlja” automobil BMW sa uključenim blinkerima, koji prestize kolonu vozila.

Prva policijska patrola je odmah reagovala i zaustavila automobil, koji je u privatnom vlasništvu i po zakonu ne sme da ima blinkere.

Pregledom vozila na prednjem delu uočeni su blinkeri, crveno plave boje.  Blinkeri su oduzeti uz potvrdu.

Automobil je odvezen u policijsku stanicu zbog provere. Protiv 23.godišnjeg vozača su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 3 godine

Prekrsajno ??? Zasto stalno cekamo da takvi idioti nekog ubiju ??? Kakvo je moje pravo na zivot kad stalno strepim od budala za volanom ??? Sta je prioritet u Srbiji postovanje zakona ili volja obesnih , sumnjivo dobro stojecih ??? I da smejurija bude veca, policija navata vozaca natankovanog alkoholom , a on velikodusno prizna da je bio alkoholisan i padne nagodba, sta ima da priznaje kada su dokazi ne oborivi ???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija