• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

29.03.2021

12:27

SKANDALOZNI GRAFITI PODRŠKE VELJI NEVOLJI! Građani Prijepolja u šoku, na nedovršenm keju osvanule SRAMOTNE PORUKE

Vesti

SKANDALOZNI GRAFITI PODRŠKE VELJI NEVOLJI! Građani Prijepolja u šoku, na nedovršenm keju osvanule SRAMOTNE PORUKE

Podeli vest

Poruke podrške za uhapšenog Velju Nevolju pretpostavlja se da su osvanule i u Prijepolju.

Na potpornom zidu novoizgrađene obaloutvrde i keja u Šarampovu, u dužini od dvadesetak metara  napisano je „Grad na Limu tebe voli do kraja se s tobom bori“ sa grbom Parizana i potpisom Grobari Prijepolje, pa stanovnici smatraju da se aludira na podršku uhapšenom vođi navijača Partizana Veljku Belivuku.

Za žitelje Prijepolja, ovaj prizor je uznemirujući jer Veljko Belivuk nije nikakav nacionalni heroj koji je nevin sklonjen iza brave, već osvedočeni nasilnik i osuđenik, koji svoje kriminalne aktivnosti krije iza navijanja za fudbalski klub.

Foto: RINA

 

„Ovo je bruka i sramota, ko god da je napisao. Gradnja keja još uvek nije završena, a neodgovorni pojedinci ili grupe  već su počeli da ga uništavaju. Nadam se da će nadležni organi pronaći vinovnike ove škrabotine“, izjavio je Marko kojeg smo zatekli na šetalištu.

Izgradnja obaloutvrde na desnoj obali Lima u Šarampovu vredna je 85 miliona dinara, a radovi se izvode u okviru projekta “Upravljanje slivom reke Drine na Zapadnom Balkanu“, na osnovu Sporazuma o grantu Trast fonda za globalne ekološke kapacitete i Specijalnog fonda za klimatske promene, potpisanog između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija