• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2021

13:46

VELJINA EKIPA PRETI STARLETAMA I NAVIJAČIMA! Na meti Tamara Đurić i rivalske frakcije /VIDEO/

Vesti

VELJINA EKIPA PRETI STARLETAMA I NAVIJAČIMA! Na meti Tamara Đurić i rivalske frakcije /VIDEO/

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavili su se skandaloznio snimci pretnji i iznuda

Nekoliko članova kriminalne ekipe Veljka Belivuka, deo navijačke grupe Principi koju je inače on formirao, nastavila je da teroriše “suparnike”, među kojima su i poznate ličnosti.

Belivukovi “naslednici”, prete po društvenim mrežama, pozivaju navodne dužnike, vređaju ih i traže novac, a kontaktirali su i vođe drugih navijačkih grupa.

Sada su na meti starleta Tamara Đurić, Jelena Krunić, kao i navijač koji je već imao sukob sa Veljom – Rade Petrović, ali i Miloš Radisavljević Kimi čiji je broj telefona zatražen na jednoj od Instagram grupa koju očigledno vode pripadnici navijačke grupe “Principi”.

Na sledećim video snimcima, mogu se jasno čuti pretnje i pokušaj iznude od starlete Tamare Đurić.

“Hoću da j**** i tebe i tvog verenika, slino jedna, jesi li čula? Kad ćeš dve glave da vratiš za Velju, siso jedna, je li? E k**v* jedna”, pretećim tonom govori muškarac, koji je telefonom pozvao Đurićevu.

 

 

Radetu Petroviću, koji je inače bio vođa navijača jedne Partizanove frakcije, suprotstavljene onoj koju je predvodio Belivuk, takođe je upućen telefonski poziv.

“Kaži mi, s obzirom na to da je Velja sad unutra, je l planiraš da letiš malo ili ćeš se vratiti tamo u rupu? Je li pi***?”, pita muškarac Petrovića, koji mu odgovara: “Druže. To je za mene kraj odavno”.

 

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FPluton45873221%2Fstatus%2F1376461559866740736&widget=Tweet

 

Inače, navijač Rade Petrović u žižu javnosti dospeo je kada se na društvenim mrežama pojavio snimak, koji je pod pretnjom tada javno priznao kako je njegova navijačka grupa “Partizanovci” izdala Partizan.

Nakon toga, pojavio se video kako Velja Nevolja i pripadnici navijačke grupe “Principi”, primoravaju ponovo Petrovića da ponovi kako su on i Kimi pi**e koje su prodale Partizan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 3 godine

Jel ovo nacin na koji se drzava obracunava s mafijom?! Sto ne hapsite tu gamad sto preti?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija