• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

31.03.2021

13:36

UBICA BAKE RADINKE SE NEĆE IZVUĆI! Završena istraga surovog ubistva, protiv Virđinela J. podignuta optužnica

Vesti

UBICA BAKE RADINKE SE NEĆE IZVUĆI! Završena istraga surovog ubistva, protiv Virđinela J. podignuta optužnica

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu protiv Virđinela J. (37) iz Vršca, zbog silovanja i teškog ubistva Radinke Kostić (86) iz Rečice, početkom januara ove godine

Težak dvostruki zločin policija je rasvetlila za manje od 20 sati, od kako je komšinica nastradale starice našla njeno telo prerezanog vrata u lokvi krvi na podu njene kuće.

Efikasnom akcijom istražnih organa ubica je uhapšen, a lisice su stavljene na ruke Virđinela J. Pritisnut dokazima srpski državljanin rumunskog porekla priznao je izvršenje teškog krivičnog dela.

Tom prilikom on je policajcima ispričao sve jezive detalje svirepog ubistva starice. On je 4. januara upao u kuću starice s namerom da je siluje.

Braneći se od napadača ona ga je u jednom trenutku odgurnula od sebe i nožem posekla po ruci. To je još više razbesnelo napadača, pa je prema vlastitom priznanju, oteo od Radinke nož i najpre je posekao istim po stomaku, a onda joj prerezao vrat i pobegao.

Nesrećnoj ženi nije bilo pomoći, umrla je na podu kuće u kojoj je dugo vremena živela sama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija