• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2021

14:19

SESTRA KOŠARKAŠICA DABOVIĆ MEĐU PRIVEDENIM ANTIVAKSERIMA! Evo šta je rekla po izlasku sa saslušanja

Vesti

SESTRA KOŠARKAŠICA DABOVIĆ MEĐU PRIVEDENIM ANTIVAKSERIMA! Evo šta je rekla po izlasku sa saslušanja

Podeli vest

U toku je velika akcija protiv privođenja antivakcinaša, koja je počela rano jutros pretresom stana i privođenjem na razgovor u SBPOK doktorke Jovane Stojković

U nastavku akcije protiv antivakcinaša sestra košarkašica Milice i Ane Dabović, Jelica Dabović, takođe je privedena jutros oko 6 sati u SBPOK na saslušanje.

Ona je po izlasku iz SBPOK-a rekla da je privedena zbog sumnje da je na društvenim mrežama objavljivala sadržaj protiv vakcina.Kako ona kaže, samo je delila objave drugih ljudi "kao što to rade i drugi građani".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 3 godine

Sestre Dabovic Crnogorke iz H. Novog, šire propagandu li laži po Srbiji, pod hitno protjerati u Crnu Goru pa nek kod svog vozda Djukanovica šire ideje o nevakcinisanju. SRAMOTA

rosano

pre 3 godine

Svaka čast na komentaru, dodju u Srbiju da se školuju i onda ih ne može ni Korona otjerati nazad u C. Goru.

Lazni Bot

pre 3 godine

Pa sta je Nestorovic pricao sve sa Vucicem u pozadini kako ga podrzava,trebao je dozivotnu da dobije da su ga poslusali ljudi,sto bi rekao Vucuc niko nije rekao da je ovi najsmesniji virus.

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Novčano kazniti, zabraniti ulaz u Srbiju na 10 godina i deportujte je u crnu goru pa neka tamo palamudi protvi vakcinacije, ionako ih ih tamo samo sanjaju!

Dzjordzje milosavljevic

pre 3 godine

Ovako se ne ratuje sa antivakcinasima. Obrnuto pustis ih da pricaju i dan i noc i oni dosade srbima. Sad ce srbi iz inata da bojkotuju vakcinu. Sumnjam da antivakcinasi imaju tajne saradnike u policiji i pravosudzju. Vucic mora da kupi 3.000.000.vakcina i da vakcinisani studenti ne placaju dom i skolarine,. One beskucnike vakcinisane smestiti u stanove u beogradu na vodi, dati im na poklon garsonjere. Komentar ne objavljuju. Pozdrav

sejo

pre 3 godine

Sad kad je doslo gurguzici nisma ja , samo sam delila, pa sto si onda delila ako ne zastupas takve stvari. Svi antivakseri na rad u Arenu.

laki

pre 3 godine

Ove starije Dabovicke sebi daju mnogo slobode u rezervnoj drzavi. Da li bi ovako s..le da nemaju crnogorsko drzavljanstvo. Brukate i Anu jer se nadam da nedeli vasa misljenja. Milica "jadno nevinasce" pljuje svog trenera svoje drugarice iz reprezentacije a ova druga optuzuje svog trenera u Partizanu da ju je silovao. Sad radi i protiv drzave koja joj je dala drzavljanstvo. Bolje bi bilo i jednoj i drugoj da sednu ispred ogledala i u razgovoru same sa sobom analiziraju kakve su osobe i kakav zivot vode. U nasem narodu imamo rec za takve, .......e. .

cale

pre 3 godine

a njen brat bas fini neki covek, podrzavao bocu, malo drugaciju al boca je boca :D

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija