• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.04.2021

11:14

BIVŠI ŠARIĆEV ZET NA SPEKTAKULARAN NAČIN UMAKAO POLICIJI Pobegao u Srbiju, ali je posle 6 godina vraćen u Crnu Goru /VIDEO/

Vesti

BIVŠI ŠARIĆEV ZET NA SPEKTAKULARAN NAČIN UMAKAO POLICIJI Pobegao u Srbiju, ali je posle 6 godina vraćen u Crnu Goru /VIDEO/

Podeli vest

Jovica Zindović iz Mojkovca izručen je iz Srbije u Crnu Goru radi izdržavanja kazne zatvora od ukupno 23 godine i tri meseca, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL –EUROPOL – SIRENE u Sektoru za borbu protiv kriminala su danas uz asistenciju službenika Sektora policije posebne namene iz Republike Srbije u našu zemlju realizovali transfer i ujedno ekstradiciju osuđenog i traženog Jovice Zindovića", ističe se u saopštenju Uprave policije.

Zindović, inače bivši zet Darka Šarića, je u Srbiji uhapšen 2016. nakon što je pobegao iz crnogorskog zatvora.

Zindović je 2014. osuđen na 15 godina zatvora jer je u januaru 2013. godine u hotelskoj sobi hotela „Enigma“ na Žabljaku ubio Luku Popovića.

U zatvoru se nije dugo zadržao, pošto je uspeo da pobegne u oktobru 2015. godine kada je tražio dozvolu da poseti bolesnu majku u porodičnoj kući u naselju Babića polje u Mojkovcu.

On je umakao čuvarima tako što je otišao do toaleta i iskočio kroz prozor. U blizini ga je čekao saučesnik koji ga je odvezao automobilom. U prvo vreme navodno se krio na Kosovu, ali je kasnije došao u Beograd gde je i uhapšen 21. jula 2016. godine na Brankovom mostu sa falsifikovanim dokumentima.

U stanu koji je koristio, policija je pronašla pola kilograma kokaina, više komada oružja i blizu 82.000 evra. Na početku suđenja, Zindović je priznao da su falš dokumenta bila njegova. Međutim, negirao je da ima ikakve veze sa automatskom puškom, heklerom sa prigušivačem, tri pištolja, pet pancira, 82.000 evra i pola kilograma kokaina koji su zatečeni u stanu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija