• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.04.2021

19:30

INSPEKTORIMA POZLILO KAD SU VIDELI SNIMKE MONSTRUOZNIH ZLOČINA KLANA VELJE NEVOLJE! Prvo žrtve ubijali, sekli, pa... Ubijali kao Meksikanci!

Vesti

INSPEKTORIMA POZLILO KAD SU VIDELI SNIMKE MONSTRUOZNIH ZLOČINA KLANA VELJE NEVOLJE! Prvo žrtve ubijali, sekli, pa... Ubijali kao Meksikanci!

Podeli vest

Veljko Belivuk, Marko Miljković i drugi pripadnici zloglasnog mafijaškog klana svoje žrtve ubijali su po receptu zloglasne meksičke narko-mafije! Oni su ljude sekli na komade, topili ih u kiselini i bacali u Dunav, tako da niko nikada ne nađe nijedan trag zločina, utvrdila je istraga

Kako saznajemo, u kriptovanim skaj telefonima Belivuka, Miljkovića i ostalih pronađena su čak i detaljna video-uputstva o tome kako se tranžira ljudsko meso, kako se seku kosti i uklanjaju svi tragovi ubijenog čoveka!?!


Kriptovani telefoni
Istraga je došla do čvrstih dokaza da su u štek vikendici u Ritopeku i na drugim lokacijama širom Srbije Belivuk i saučesnici zverski mučili, klali i kasapili ljude! Oni su sve to i snimali, pa su onda monstruozne snimke i fotografije slali drugim članovima bande, ali i svojim protivnicima kako bi ih zastrašili!


Izvor iz istrage kaže da su inspektori tek nakon otkrivanja svih tajnih snimaka i poruka sa kriptovanih telefona Belivukove bande razumeli prave razmere počinjenih zločina.
- Tokom hapšenja i kasnije istrage od Belivukove bande su zaplenjena ukupno 44 telefona, a većina je imala instaliranu aplikaciju Skaj, koja služi za kriptovanje poruka. Naša policija je uz pomoć kolega iz inostranstva dobila specijalnu opremu pomoću koje su dešifrovani gotovo svi ti telefoni. E onda su se tek videle prave razmere zverstava ovog klana! - prenosi sagovornik Informera koji kaže da su snimci i fotografije nađeni u mafijaškim telefonima šokirali i najiskusnije policajce.


- Najveći deo tih snimaka i poruka iz telefona je toliko jeziv da ni slučajno nije za prikazivanje u javnosti. Mogu vam samo reći da su svi inspektori koji su imali uvid u snimke i poruke bili šokirani i zgranuti, a neki su čak i povraćali od muke! - prenosi naš izvor.
Prema njegovim rečima, Belivuk, Miljković i njihovi najbliži saradnici snimali su se kako kasape žrtve, smejali se na tim snimcima i hvalili se zverstvima.

Foto: Predrag Milosavljević/pixabay

U kriptovanim telefonima nađeni užasni zapisi


- Snimke su preko Skaja slali jedni drugima, ali neki od njih su pokazivani i potencijalnim protivnicima klana kako bi ih zastrašili i držali pod kontrolom - ispričao je naš izvor.
Kako je utvrdila dosadašnja istraga, u štek kući u Ritopeku ubijena su najmanje četvorica otetih mafijaša, ali sumnja se da je ukupan broj žrtava znatno veći. Oni su na prevaru namamljivani u vikendicu, gde su dolazili misleći da će pregovarati o poslu sa Belivukom, a onda su vezivani, zverski mučeni i ubijani.


- Njihove žrtve su umirale u najgorim mukama, a gotovo sva ta ubistva snimljena su i fotografisana! Pojedine žrtve su pre klanja omamljivali elektrošokerima koji se koriste u klanicama za stoku, a neke su ubijali naživo. Kada bi ih ubili, sekli su ih na komade u kupatilu i u podrumskim prostorijama vikendice - prenosi izvor Informera.


Stravična klopka
Aplikacija Skaj, koju su Belivuk i njegov klan koristili za razmenu jezivih snimaka mučenja i ubistava, omiljen je 'alat' mafijaša širom sveta. Takozvani skaj telefoni pronalaženi su kod mafijaša u Brazilu, Meksiku, Rusiji, ali i u SAD i Japanu. FBI je nedavno zbog toga zabranio upotrebu skaj telefona u Americi i zaplenio sve servere kompanije koja je vlasnik Skaja.
Skaj je osmišljen kao aplikacija za prenos šifrovanih podataka i praktično je nemoguća za 'provaljivanje' jer koristi najviši mogući stepen zaštite.
- Ukoliko neko prilikom pokušaja dekodiranja Skaja pogrešno ukuca samo jedno slovo, telefon istog trena sprži sve podatke. Zbog toga ta aplikacija košta više od 1.000 evra za tri meseca korišćenja. Samo za aktivaciju licence za Skaj potrebno je izdvojiti još oko 2.000 evra - objašnjava Informerov izvor.

 

Veljinoj bandi produžen pritvor

Specijalni sud u Beogradu produžio je za 30 dana pritvor za Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 18 pripadnika klana. Sud će, kako ja saopšteno 'posebnim rešenjem', odlučiti o produžetku pritvora za još dvojicu uhapšenih mafijaša.
Belivuku i ostalima pritvor je produžen zbog opasnosti od bekstva, zatim zbog opasnosti da će sakriti ili uništiti dokaze, da ne bi ponovili krivična dela u kratkom roku, kao i zbog uznemirenja javnosti.
Podsetimo, Belivuk, Miljković i njihovi saradnici uhapšeni su 4. februara i otad su iza rešetaka. Terete se za više ubistava, preprodaju droge, reketiranje i ostala najteža krivična dela. Pored Belivuka i Miljkovića, pod istragom su i Miloš Budimir (36), Marko Budimir (32) i Vladimir Grek (36), Milovan Tadić (33), Filip Ivanovski (29), Srđan Lalić (35), Boris Karapandžić (33), Nemanja Đurić (35), Vlado Draganić (46), Aleksandar Vučeljić (39), Dejan Tešić (38), Nikola Stefanović (33), Nemanja Lakićević (41), Nikola Spasojević (29), Željko Kodžić (41), Nebojša Janković (50), Vlado Georgijev (38), Slađana Sekulić (39), Vuk Vučinić (29) i Marko Andrić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 3 godine

Ako je ovo istina i dokaže se njih ne treba strpati eu zatvor nego na lečenje u duševnu bolnicu jer to normalan čovek ne može da uradi. Ljudi zapitajte se da li je to za zatvor?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija