• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/beta

03.04.2021

09:39

MUŠKARAC IZBODEN NOŽEM U BORČI! Obračun usred noći u Beogradu

Vesti

MUŠKARAC IZBODEN NOŽEM U BORČI! Obračun usred noći u Beogradu

Podeli vest

Beogradska Hitna pomoć obavila je tokom noći 95 intervencija, od toga 16 na javnom mestu, a dogodio se jedan incident u kojem je muškarac ranjen nožem.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, ekipa te službe zbrinula je sinoć oko 19.20 u Borči muškarca sa težom povredom nanetom nožem. 

Sinoć oko 21 čas na Ibarskoj magistrali dogodila se lakša saobraćajna nesreća, a povređenima je pomoć ukazana na licu mesta i nisu imali dalji tretman.

Hitnu pomoć tokom noći najviše su zvali hronični bolesnici, i to astmatičari, osobe sa opstruktivnim plućnim tegobama, kardiološki pacijenti, ali i oboleli od kovida 19 zbog visokih temperatura.

Bilo je i puno interkliničkih transporta kovid pacijenata koji su iz Beograda transportovani najviše u Kruševac i Selters kod Mladenovca. Osim toga, za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija