• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

07.04.2021

14:53

SASLUŠAN DEČKO "NESTALE" DEVOJČICE! Mladić (19) osumnjičen za obljubu deteta branio se ćutanjem, ODREĐEN MU PRITVOR

Vesti

SASLUŠAN DEČKO "NESTALE" DEVOJČICE! Mladić (19) osumnjičen za obljubu deteta branio se ćutanjem, ODREĐEN MU PRITVOR

Podeli vest

Osamnaestogodišnji E. M. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom

On je od 20. marta bio sa trinaestogodišnjom A. M., koja je nestala iz Prihvatilišta koje se nalazi u sklopu Centra za razvoj usluga socijalne zaštite "Kneginja Ljubica" u Kragujevcu.

- E. M. je priveden na saslušanje oko 12.00 sati. Branio se ćutanjem. On ima nepunih 19 godina i vodi se kao mlađe punoletno lice. Tužilaštvo je tražilo do 30 dana pritvora, a na sudu je da donese konačnu odluku - kaže za "Telegraf" viši javni tužilac u Kragujevcu Dejan Veljković.

Podsećamo, A. M. je na zahtev roditelja, bila smeštena u Prihvatilište, kako ne bi komunicirala sa mladićem koji joj je, prema rečima oca, upućivao pretnje. Dom je napustila samovoljno, a za njom se tragalo 16 dana. Ona je, odlukom Centra za socijalni rad, do daljeg smeštena u Sigurnu kuću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija