• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

09.04.2021

13:28

"JE L' MENE ČEKAŠ, MALA? HAJDE, UĐI! " Deda (70) sa džipom presretao devojčice u Mladenovcu, a kada ga je policija privela IZREKAO NEVEROVATNO OPRAVDANJE

Vesti

"JE L' MENE ČEKAŠ, MALA? HAJDE, UĐI! " Deda (70) sa džipom presretao devojčice u Mladenovcu, a kada ga je policija privela IZREKAO NEVEROVATNO OPRAVDANJE

Podeli vest

Stariji muškarac M. S. (70) uhapšen je u Mladenovcu nakon što je u centru tog mesta, usred dana, pokušao da otme dve 12-godišnje devojčice!

Starac je svojim džipom BMW presretao devojčice i uporno pokušavao da ih namami u vozilo. Srećom, oba deteta su uspela da mu pobegnu, a starac se nakon hapšenja pravdao da se samo šalio s njima?!?

Majka jedne od devojčica ispričala nam je da se pokušaj otmice njene ćerke dogodio u sredu oko 17 sati, u jednoj prometnoj ulici u širem centru Mladenovca.


- Moja ćerka se vraćala iz škole kada se pored nje zaustavio džip BMW. Stariji muškarac koji je bio za volanom rekao joj je: "Poslali su me po tebe. 'Ajde, kreni sa mnom". Kada je moja ćerka odbila da uđe u džip, on ju je upitao: "Je l' mene čekaš, mala? Hajde uđi, šta se plašiš" - priča šokirana majka.

UHAPŠEN DEDA NAPASNIK IZ MLADENOVCA! Starac progonio devojčice posle škole i mamio ih da uđu kod njega u automobil!


Njena ćerka je počela da se udaljava od džipa ubrzanim korakom, ali M. S. je nastavio da je prati.
- Ćerka je u jednom trenutku zastala, izvadila mobilni telefon i slikala napasnika, a onda je utrčala u obližnju prodavnicu, gde je zaposlene molila da joj pomognu. Međutim, taj starac je ušao u prodavnicu za njom i tražio od moje ćerke da obriše slike njegovog džipa. Moja ćerka je od straha to i učinila, ali joj je telefon takav da fotografije mogu da se povrate. Čim je taj čovek otišao, ćerka me je pozvala i ispričala mi šta joj se dogodilo - kazala je uzrujana majka.
Odmah zatim su otišle u policiju i prijavile otmičara.


- Ispričale smo šta se dogodilo, pokazale fotografiju džipa na kom se vide registarske tablice i vrlo brzo je taj čovek pronađen i uhapšen. Kako sam čula, u policiji se pravdao da se samo šalio i da nije mislio ništa ozbiljno. Ostala sam u šoku! Prestravio je moju ćerku, ko zna šta bi se desilo da ju je odveo nekud, a sad priča da je sve bila šala?! - napominje majka.

Apel roditeljima
Ona je apelovala na sve roditelje da razgovaraju sa svojom decom kako bi ih naučili da pravilno postupe u ovakvim situacijama.
Kako smo saznali u policiji, M. S. je pokušao da namami u svoj džip još jednu 12-godišnju devojčicu u Mladenovcu, ali je i ona uspela da mu pobegne. Nakon što je priveden u stanicu, hladnokrvno je tvrdio da je sve bila šala, da nije imao nameru nikog da otme i negirao je sve optužbe za otmicu. 


Krivična prijava za proganjanje

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu naložilo je da se osumnjičenom M. S. odredi zadržavanje do 48 sati. Nakon toga biće priveden na saslušanje kod tužioca, uz krivičnu prijavu za proganjanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija