• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

10.04.2021

23:11

UHAPŠEN RASTIN KUM! Pretukao suprugu pred njihovom maloletnom decom?! Evo u kakvim je odnosima sa reperom!

Vesti

UHAPŠEN RASTIN KUM! Pretukao suprugu pred njihovom maloletnom decom?! Evo u kakvim je odnosima sa reperom!

Podeli vest

Andrej Ančević Aki (34), kum repera Stefana Đurića Raste, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao suprugu u njihovoj porodičnoj kući u naselju Leštane u Grockoj, piše Kurir

Porodično nasilje dogodilo se 27. marta naočigled njihove maloletne dece i porodice Ančević.

- Zlostavljanje su prijavile komšije. Andrej je navodno pretukao suprugu - kaže izvor blizak istrazi i dodaje:

- Nakon batina nesrećna žena je s decom otišla kod svekrve. Tada je Ančićeva majka zvala svog drugog sina i kazala šta se dogodilo.

Teške optužbe

Andrejev brat je odmah otišao kući.

- U kući je zatekao haos! Snaja je imala flaster ispod oka, bila je sva modra, uplakana i jedva je disala. Tu noć ostali su da spavaju kod njih, a brat je ostao tu s njima kako bi čuvao stražu, ako dođe Andrej - kaže izvor i dodaje da je te noći bilo mirno.

Aki je ujutru 28. marta došao po ženu.

- Svi su bili uplakani i pod stresom, oka nisu sklopili, a Andrej je došao i optužio ženu da laže i da se folira. Deca su počela da plaču. Andrejev brat se tada naljutio i pokušao da ga smiri i urazumi, ali bezuspešno. Andrej se pravdao da njegova žena laže" i da joj "nije ništa". Navodno, pitao je ženu da li je zvala svoje, na šta mu je ona odgovorila da će ih sada zvati - priča sagovornik. Tada je nastao haos.

Foto: printscreen

Rastin kum Andrej Ančić

Uspela da pobegne

- Aki je rekao ženi da dođe u sobu. Kada je ušla, krenuo je opet da je udara. Andrejev brat je uleteo u sobu, žena je ležala na podu. Iako je bila u bolovima, uspela je da preskoči komšijinu ogradu i pobegne. Andrej je krenuo za njom, ali je zastao. Komšije su je videle modru i pozvale policiju.

Kad je čuo policiju, Andrej pobegao kroz dvorište ka brdu.

- U tom delu nema ograde, pa je lako pobegao. Policija ga je juče uhapsila - objašnjava izvor.

Prema ranijem pisanju medija, Ančević više nije u tako dobrim odnosima s Rastom.

- Andrej je bio Rastin lični vozač i obezbeđenje. Međutim, odjednom je sve puklo. Navodno, Ančević je tada medijima otkrio detalje saradnje s Rastom i njegovom tadašnjom suprugom - rekao je ranije izvor.

Preživeo sačekušu, izbegao kišu metaka

Andrej Ančević odranije je poznat policiji, ali i srpskoj javnosti.

- Ančević je sa A. G. u junu 2018. izbegao kišu metaka u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari. Tom prilikom je povređen i zadobio je prostrelnu ranu natkolenice, dok je A. G. ranjena u stopalo - rekao je ranije izvor i dodao da im je napadač napravio sačekušu ispred obližnjeg restorana. Takođe, prošle godine Ančević je snimio svoj udes, u kom je, na svu sreću, lakše povređen.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija