• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

12.04.2021

14:09

KLJUČNI DETALJI TRAGEDIJE U POŽAREVCU! Mali Aleksandar je sam izašao s proslave, u istom trenu Stefan je DAO GAS DA PREPARKIRA MERCEDES

Vesti

KLJUČNI DETALJI TRAGEDIJE U POŽAREVCU! Mali Aleksandar je sam izašao s proslave, u istom trenu Stefan je DAO GAS DA PREPARKIRA MERCEDES

Podeli vest

Stefan Marjanović (24), sa prebivalištem u Austriji, uhapšen je 11. aprila uveče, zbog sumnje da je svojim „mercedes karavanom“ izazvao tešku nesreću u kojoj je poginuo petogodišnji Aleksandar Bačalanović iz Kostolca.

Stefan Marjanović (24), sa prebivalištem u Austriji, uhapšen je 11. aprila uveče, zbog sumnje da je svojim „mercedes  karavanom“ izazvao tešku nesreću u kojoj je poginuo petogodišnji  Aleksandar Bačalanović iz Kostolca.

Nesreća se dogodila oko 18 časova,  kada je osumnjičeni došao sa svojom devojkom u Ljubičevsku ulicu, kako  bi bio gost na proslavi dečakovog ujaka, jer je ovaj, pod šatorom, drugi  dan proslavljao punoletstvo.

U jednom trenutku, vozač je krenuo u  rikverc kako bi preparkirao auto, ali je tada udario u dečaka, koji je  bio na ulici i koga niko nije primetio. Dete je ubrzo preveženo u  Opštu bolnicu, ali je preminulo, zbog teških povreda, opasnih po  život.

Uhapšen vozač, nije bio pijan 

Na lice mesta stigla je policija koja je uhapsila vozača i  odredila mu zadržavanje od 48 časova, zbog osnovane sumnje da je  izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Prema  pričama komšija, petogodišnjak je sa svojim roditeljima bio na  proslavi kod svog ujaka, ali je neopaženo izašao na ulicu i nastradao  pod točkovima auta. Na licu mesta mogla se videti velika lokva krvi,  koja je bila ograđena policijskim trakama.

Uhapšenom vozaču, koji u  vreme nesreće nije bio pod dejstvom alkohola, predstoji saslušanje kod  osnovnog tužioca koje je zakazano za utorak, a zakonska kazna koja mu preti iznosi od jedne do  osam godina zatvora.

Prekršili epidemiološke mere

Inače, proslava punoletstva ujaka stradalog dečaka, bila je organizovana uprkos zabrani
okupljanja u okviru propisanih epidemioloških mera. Proslava je trajala dva dana u šatoru koji je
bio postavljen u dvorištu, gde je bilo stotinak gostiju.

Počela je u subotu a prekinuta je u nedelju u 18 sati, nakon što se desila tragedija u kojoj je život izgubio petogodišnji Akeksandar.

Baka nastradalog Aleksandra: Neka te anđeli čuvaju

Porodica stradalog dečačića celog dana se opraštala na Fejsbuku od tragično poginulog dečaka.

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bg Dex 1970

pre 3 godine

Hapšenje mladića koji svojim vozilom pregazio petogodišnje dete, po meni nema nekog osnova, jer je veoma teško videti iz vozila dete tog uzrasta, ali pitanje je da li je dete u tom trenutku bilo iza ili ispred, da li je vozač preparkiravao vozilo kretanjem u rikverc ili napred? Sve to utiče na konačan sud, ali imajući u vidu da su organizatori ove proslave punoletstva prekršili zabranu okupljanja i sve ostale zaštitne mere, samim tim se nameće pitanje zašto njih niko nije uhapsio, jer dete bi bilo živo i zdravo da oni nisu imali i organizovali proslavu, a osim toga i sami roditelji snose krivičnu odgovornost, jer i oni sami da nisu došli, njihov sin bi bio živ. Sve je to tužno i jadno. Neko će reći da za njih i ne treba zatvor, jer su kažnjeni gubitkom ovog deteta, ali po meni, takve neodgovorne persone moraju zakonski da budu procesuirane. Živela Srbija!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija