• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Infovranjske

15.04.2021

17:50

MUŽ JOJ SKUVAO RUČAK,  ONA GA PROSULA, A POSLE TOGA JE NASTAO HAOS! Žena polomila vrata od sobe, istukla sina, PA POPILA KISELINU!

Vesti

MUŽ JOJ SKUVAO RUČAK, ONA GA PROSULA, A POSLE TOGA JE NASTAO HAOS! Žena polomila vrata od sobe, istukla sina, PA POPILA KISELINU!

Podeli vest

Do sada nezabeležen slučaj porodičnog nasilja dogodio se u četvrtak u selu Donji Stajevac kod Trgovišta

Prema navodima iz policijskog izveštaja, juče oko 14.30 sati, O.K. iz sela Donji Stajevac telefonom je policiji prijavio svoju suprugu S.K. da je prosula ručak koji je skuvao, a zatim tukla njihovog maloletnog sina, polomila vrata od sobe i kamenom oštetila njihov auto "opel zafira".

Posle uviđaja, policija je S.K. dovela u stanicu policije, gde joj je izrečeno privremeno udaljenje i zabrana da kontaktira i prilazi žrtvi u vremenu od 48 časova od izricanja mere.

Sa događajem je upoznato OJT Vranje i radnik CZSR Trgovište, koji je obavio razgovor sa osumnjičenom, a posle toga je konstantovano da se o deci stara njen suprug.

Ali, tu se priča ne završava, jer je u sredu I. A. iz Donjeg Stajevca prijavio da je njegova sestra S.K. popila veću količinu sirćetne kiseline i da se nalazi u školi u Donjem Stajevcu.

- Patrola u nastavničkoj kancelariji škole nalazi S.K. (32), koja je sedela za stolom i delovala pospano i usporeno, a koja je zatim izjavila da je zbog narušenih porodičnih odnosa uzela sirćetnu kiselinu "KisSomil" i popila oko pola litre i da zbog toga oseća jaku glavobolju i mučninu - piše u policijskoj službenoj belešci.

Odmah je reagovala i medicinska ekipa iz DZ Trgovište pa je S.K. pregledana  u školi i po ukazanoj pomoći je transportovana do DZ Trgovište.

U daljem toku beleške se navodi da je u DZ ustanovljeno da je S.K. bila "pospana, svesna i orijentisana, da je komunicirala i da je kazala da je popila nekoliko gutljeva sirćeta jer je bila nervozna i napeta", a kako nije bilo tragova nasilja sa svojom majkom je puštena na kućno lečenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gradjanin

pre 2 godine

Eh ta nevina stvorenja sto samo traze neka prava dok muzevi ni decu ne mogu da vidjaju i koliko jos mucenika trpi torturu psiho zena koje na vise nacina znaju da uniste coveku zivot!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija