• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

19.04.2021

11:02

EPILOG UBISTVA ISPRED BARAKUDE! Požarevačka policija uhapsila dvojicu vinovnika fatalne tuče, ZBOG NJE SU PIJANI ZAPOČELI SVAĐU?!

Vesti

EPILOG UBISTVA ISPRED BARAKUDE! Požarevačka policija uhapsila dvojicu vinovnika fatalne tuče, ZBOG NJE SU PIJANI ZAPOČELI SVAĐU?!

Podeli vest

U nedelju uveče, ispred ugostiteljskog lokala „Barakuda“ u Požarevcu, došlo je do tuče, posle koje je preminuo Milan D. (48). Brzom akcijom policije, uhapšeni su Požarevljani Z.M. (49) i B.M. (47), zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela ubistvo i učestvovanje u tuči

Navedena trojica u nedelju uveče našla  su se u ugostiteljskom lokalu koji služi alkohol i vrši uslužno  pečenje ribe. Tu su učesto dolazili i družili se, ali te večeri, pod dejstvom alkohola, započeli su svađu, pa ih je vlasnik lokala izbacio. 

Tuča je nastavljena napolju, kada je Milan D. zadobio udarac od koga  je pao na beton i preminuo. Konobarica je nazvala Hitnu pomoć, ali njemu nije bilo pomoći. Nije poznato ko ga je od dvojice osumnjičenih  udario.

Foto: M.V.

 

To će se saznati nakon istrage, koja će obuhvatiti njihovo saslušanje i saslušanje svedoka u Višem javnom tužilaštvu, kao i obdukciju tela preminulog. Vlasnik lokala, S. P. rekao nam je da  su se ta trojica uvek lepo družila, ali da je sada nešto, njemu nije  poznato šta, izazvalo svađu i tuču.

„Oni su bili redovni gosti i uvek su se lepo ponašali. U nedelju uveče započeli su svađu, pa sam im  rekao da izađu napolje. Nisam čuo oko čega se svađaju, nit sam video samu tuču. Jedino sam video da, na kraju, jedan leži dole, na betonu,  krvav“, rekao nam je Perić.

Foto: M.V.

 

O tome da su se ova trojica lepo družila  govori i konobarica H.P. „Bili su dobri ljudi i međusobno su se lepo slagali. Zajedno su radili na zidanju jedne zgrade na Lučičkom putu. U  nedelju uveče D.M. je prišao za sto kod njih i ubrzo je izbila svađa, ali ne znam njen razlog“, rekla je konobarica H.P.

Ukoliko obojica uhapšenih budu odgovarali za ubistvo, preti im kazna do 15 godina  zatvora, a ako se budu teretili za učešće u tuči sa smrtnim ishodom, preti im do 12 godina zatvora.

Foto: M.V.
 

 
Potukli se zbog konobarice?

Razlog tuče koja je izbila ispred lokala „Barakuda“ još uvek se ne zna i trebalo bi da se ustanovi tokom istrage. Nezvanično, svađa između  preminulog i jednog od dvojice uhapšenih izbila je zbog konobarice, koja se obojici dopadala?!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija