• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.04.2021

12:43

LAŽNI POLJOPRIVREDNICI IZA REŠETKA! Uhapšeno još 10 osumnjičenih za prevare sa subvencijama

Vesti

LAŽNI POLJOPRIVREDNICI IZA REŠETKA! Uhapšeno još 10 osumnjičenih za prevare sa subvencijama

Podeli vest

Još 10 osumnjičenih da su prevarom, odnosno falisifikovanom dokumentacijom dobijali sredstva iz budžeta, odnosno od Ministarstva poljoporivrede uhapšeno je jutros po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu

Akcija je sprovedena u saradnji sa Policijskom Upravom beograd, Upravom kriminalističke policije i Upravom za agrarnja plaćanja Ministarstva poljoprivrede.

Lažnim prikazivanjem činjenica da su kupili različite poljoprivrene mašine i mehanizaciju, te izvršili plaćanje navodno kupljene robe, oni su doveli u zabludu radnike Uprave za agrarna plaćanja, koji su rešenjima usvajali predmetne zahteve osumnjičenih za ostavrivanje prava na podsticaj, te nalozima za plaćanje isplatili osumnjičenima tražena sredstva, čime je oštećen budžet Republike Srbije u iznosu oko 15.000.000,00 dinara.

Pre dve sedmice uhapšeno je devet vlasnika poljoprivrednih gazdinstava koji su prevarom oštetili budžet Srbije za više od 20 miliona dinara




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
englezii

pre 2 godine

Gospodine Nedimovicu sve te lopove i prevarantte treba pohapsiti i pozatvarai po najmanje 20 godina strogog zatvora i da pri tom placaju smestaj radom ili na neki drugi nacin ! Pogotovu ove sto su lazirali kupovinu poljoprivrednih masina ! Pa to valjda vise niko ne zna radeci zaraditi dinar !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija