• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

27.04.2021

17:43

Užas kod Niša! PRONAĐENO TELO MUŠKARCA! Meštan koji je orao njivu pronašao komšiju ZA KOJIM SE TRAGALO!

Vesti

Užas kod Niša! PRONAĐENO TELO MUŠKARCA! Meštan koji je orao njivu pronašao komšiju ZA KOJIM SE TRAGALO!

Podeli vest

U ataru sela Gornje Međurovo kod Niša nađeno telo muškarca – potvrđeno u policiji. Pretpostavlja da je to šezdesetdevetogodišnji Srba Veljković koji je nestao 5. februara

Meštanin niškog naselja Pasi Poljana pronašao je danas na svojoj njivi u Gornjem Međurovu leš muškarac za koga se pretpostavlja da je šezdesetdevetogodišnji Srba Veljković koji je nestao 5. februara.

Kako saznajemo, čovek je došao da bi poorao njivu radi sadnje kukuruza kada je ugledao telo. Posumnjao je da se radi o Srbi pa je pozvao njegovog rođaka koji je potvrdio njegove sumnje, pa je alarmirana policija a obaveštena je i rodbina nestalog čoveka.

Srbin zet Vladimir potvrđuje da je rodbina identifikovala leš, uglavnom po odeći.

- Moja supruga i tašta su odmah otišle na mesto gde je nađeno telo. Čuo sam se sa ženom, kazala mi je da su ga prepoznale, te da policija radi uviđaj. Samo mi nije jasno, otkud on tu, pa mi smo tim područjem prošli dvadesetak puta od dana njegovog nestanka, ničeg tu nije bilo. Čuo sam da će se raditi obdukcija da bi se utvrdio uzrok smrti – kaže Vladimir.

Policija potvrdila, telo poslato na obdukciju

Niška policija je potvrdila da im je oko15 sati prijavljeno da je pronađeno telo nepoznatog čoveka u Gornjem Međurovu, da je obavešteno Više javno tužilaštvo te da će leš biti upućen u Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije.

Srbina rodbina je nakon njegovog nestanka kazala da je 5. februara ujutro otišao do bašte prema Bubanj selu,  da vadi kupus.

- U povratku je svratio u prodavnicu, prema svedočenju prodavca bilo je oko 10 sati ujutro kada je kupio hleb. Doneo ga je kući kao i lekove za suprugu a zatim izašao. Njegov školski drug nam je kazao da ga je oko 13 sati uočio kako ide prema gradu.

Sreli su se kod kafane „Stara Planina“, ali suprotno običaju, nisu porazgovarali, rekao nam je da je Srba u prolazu samo nešto promrmljao. Navodno je oko četiri sata viđen kod seoskog groblja, ali to nije pouzdana informacija. Posle toga, od njega nema ni traga ni glasa – pričaoje tada Vladimir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PREMINUO ŽIKA OBRETKOVIĆ!
Estrada

PREMINUO ŽIKA OBRETKOVIĆ!

Žika Obretković, ulični svirač koji je bio poznat i po svojim modnim kreacijama preminuo je 23. aprila u staračkom domu, kako je otkrio njegov prijatelj

27.04.2021

16:58

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija