• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

28.04.2021

11:24

SVIREPI UBICA OKRENUO PLOČU! Radoslav je hladnokrvo ubio rođenog brata, a sad priča da ga je ON PRVI NAPAO

Vesti

SVIREPI UBICA OKRENUO PLOČU! Radoslav je hladnokrvo ubio rođenog brata, a sad priča da ga je ON PRVI NAPAO

Podeli vest

Pred krivičnim većem Višeg suda u Novom Sadu sudi se Radoslavu Murgaškom (49) iz Novog Sada okrivljenom za ubistvo rođenog brata Žareta (46) u njegovoj porodićnoj kući, 12. juna prošle godine u novosadskom naselju Klisa

Ubica je priznao da je ubio brata, ali je kazao i da se kaje zbog svega i da će „večno žaliti za bratom“!

- Voleo sam ga kao brata, ali sam osećao strah od njega i pucao sam da bi zaštitio svoj život – kazao je Radoslav i dodao da je skoro 20 godina bio u sukobu sa bratom Žaretom.

Ubica je izjavio i da je navodno njegov pokojni brat ranije više puta repetirao pištolj u njegovoj blizini „ kako bi me plašio“.

- Brat mi je nedelju dana pre ubistva rekao da više ne dolazim da posećujem bolesnu i nepokretnu majku, koja je živela s njim. Pretio je da će me ubiti. Na dan ubistva ipak sam došao kod majke da donesem novac za pražnjenje septičke jame i za račun za vodu- Žare je bio u dvorištu i krečio je fasadu.

Rekao sam mu da nije lepo što mi je zavrnuo vodu, jer je redovno plaćam, a on mi je odgovorio da će biti zavrnuta i da ću mu ja platiti mnogo više.

Krenuo sam u kuću kod majke, a on me gađao nožem, ali me nije pogodio. Čuo sam zvuk "klik", mislio sam da će me ubiti, repetirao sam pištolj i pucao – priznao je Radosav.

Lazar Čavić, ujak braće Murgaški, posvedočio je da je Radoslav mrzeo svog, sada pokojnog brata i da je ta mržnja bila zbog imanja. Nastavak suđenja zakazan je za početak septembra.

Posvađali se zbog para, Radoslav je mrzeo Žareta

Podsetimo Radoslav (49) sa nekoliko hitaca iz pištolja ubio tri godine mlađeg rođenog brata Žareta u dvorištu porodične kuće na Sentandrejskom putu u novosadskom naselju Klisa.

Ubistvu je prethodila kraća svađa u dvorištu kuće u kojoj je Žare živeo sa suprugom, dvoje dece i majkom Dragicom koju je negovao jer je bila nepokretna zbog moždanog udara. Navodno su se posvađali zbog para, koliko kome pripada od imovine, a i ranije su imali verbalnih okršaja istim povodom.

Radoslav priznao da je ubio brata: Sukob nastao zbog 100.000 evra i jedne majčine odluke
UBIO ROĐENOG BRATA ZBOG PARČETA ZEMLJE? Sumnja se da je ovo pravi motiv svirepog ubistva u Novom Sadu!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija