• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

01.05.2021

11:51

UHAPŠEN BAHATI VOZAČ IZ NIŠA! "Škodom" pokosio tinejdžere, jednoj od povređenih devojaka POLOMLJENE OBE NOGE I HITNO JE OPERISANA

Vesti

UHAPŠEN BAHATI VOZAČ IZ NIŠA! "Škodom" pokosio tinejdžere, jednoj od povređenih devojaka POLOMLJENE OBE NOGE I HITNO JE OPERISANA

Podeli vest

Intenzivnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu identifikovali su i uhapsili S.D. (42) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćanoj nezgodi.

- Sumnja se da je on sinoć upravljajući „škodom“ skrenuo sa puta i udario dečaka i dve devojčice koji su se nalazili na trotoaru, a potom se udaljio sa lica mesta. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden tužilaštvu - saopštila je niška Policijska uprava.

S.D. je sinoć oko 23.30 sati u Daničićevoj ulici pokosio sedamnaestogodišnjeg Ahmeta A. , njegovu vršnjakinju Saru A. i petnaestogodišnju Draganu A. nakon čega je pobegao. Ne isključuje se mogućnost i da je vozač bio pijan, te da se udaljio kako bi dobio na vremenu da se istrezni.

Ahmet, koji je zadobio prelom kostiju stopala je na zahtev porodice otpušten na kućno lečenje.

Sara ima prelom obe potkolenice i povredu bubrega zbog čega je hitno operisana. Kako navode u niškom UKC, vitalno je stabilna i nije neposredno životno ugrožena ali zbog težine povreda, nezahvalno je davati bilo kakve prognoze. Njihova drugarica Dragana je zadobila prelom karlice i zadržana je na bolničkom lečenju.

Vozilo kojim su deca pregažena, pronađeno je noćas pet stotina metara od mesta nesreće.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 2 godine

Bahati vozaci drzava da hoce to brzo resi ljudi nefuzni ginu zbog bakatosti na putevima. Kazne smesno male svako na lak nacin dobije dozvolu .Oduzimati trajno vozacke dixvole bahatim i nasilnim vozacima .Najmanha novcana kazna da byde 500 e jer bogati plati sitnu kaznu i opet krsi zakon

Vla

pre 2 godine

Ima li sudova u zemlji Srbiji, 5 godina robije je Malo, narode, veliki broj drzavljana voze auta ali zbog malog broja bahatih klosara nastradaju neduzni, zato robija za bahate je jedini lek, bez tatinih I maminih sinova, bez uslovnih kazni, ako nece drzava narod da im sudi

Pedja

pre 2 godine

Dozvolite familiji da mu polomi obe noge macolom za primer ostalima.

"ZAŠTO JE POBEGAO, AKO IH NIJE NAMERNO UDARIO" Porodice tinejdžera na koje je naleteo bahati vozač u Nišu očajne
Hronika

"ZAŠTO JE POBEGAO, AKO IH NIJE NAMERNO UDARIO" Porodice tinejdžera na koje je naleteo bahati vozač u Nišu očajne

- Ono što smo ja i roditelji dveju devojčica preživeli sinoć, ne bih poželela nikome. Umalo nam deca izginuše i to ispred kuće, da sam videla šta se desilo, srce bi mi stalo, ni ja danas ne bih bila živa – ovako govori Grozdana Demirović, majka sedamnaestogodišnjeg Ahmeta Š. koji je sinoć povređen u saobraćajnoj nesreći u Daničićevoj ulici u niškom naselju Stočni Trg.

01.05.2021

10:45

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija