• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

07.05.2021

11:03

NAKON BAKE, PREMINUO I DEDA Druga žrtva nesreće na pešačkom u Nišu, pokosila ih žena koja je vozila "golfa"

Vesti

NAKON BAKE, PREMINUO I DEDA Druga žrtva nesreće na pešačkom u Nišu, pokosila ih žena koja je vozila "golfa"

Podeli vest

Ljubomir Novaković (80) koji je 11. aprila teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Vizantijskom Bulevaru u Nišu, preminuo je od zadobijenih povreda.

 On je druga žrtva udesa koji se dogodio na pešačkom prelazu na mostu na Gabrovačkoj reci jer je 17. aprila povredama podlegla i Danica Andrić (75) koja je slučajno bila na istom mestu gde i Ljubomir.

Pešake je "golfom 4" pokosila pedesettrogodišnja Nišlijka protiv koje je podneta krivična prijava u redovnom postupku za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako je nakon nesreće ispričala Ljubomirova ćerka Suzana Stojiljković, kobnog dana je izašao da prošeta što mu je bio običaj.

- Obično bi se vraćao posle dvadesetak minuta, ako bi se duže zadržao uvek bi se javio. Tata je vitalan čovek, vozio je bicikl, nikakvu terapiju za hronična oboljenja nije koristio. Bila sam u svojoj sobi kada sam čula zvono na ulaznim vratima. Otvorila sam i ugledala policajca, pitao me je da li tu stanuje Ljubomir Novaković. Kada sam mu to potvrdila, pozvao me je da pođem sa njim u bolnicu. Rekao mi je da mu se dogodila nesreća na pešačkom prelazu. Pošla sam sa njim, a da mami nisam ni rekla, nisam želela da brine pre nego što saznam u kakvom su stanju - rekla je tada Suzana koja je danas potvrdila da joj je otac preminuo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija