• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

10.05.2021

23:35

Stravičan porodični zločin u Novom Pazaru! Ubio majku jer ga je terala da se leči!

Vesti

Stravičan porodični zločin u Novom Pazaru! Ubio majku jer ga je terala da se leči!

Podeli vest

Psihički oboleli B. N. (43) ubio je majku Kimetu (75) u kući zarivši joj nekoliko puta nož u leđa. Kimeta je ugovorila s psihijatrima da se njen sin hospitalizuje, ali on to nije hteo i potegao je nož na nesrećnu ženu

Psihički oboleli B. N. (43) uhapšen je prekjuče u Novom Pazaru, ubrzo nakon što je nožem ubio majku Kimetu (75) u porodičnoj kući, zarivši joj nekoliko puta nož u leđa. Nesrećna Kimeta je uoči zločina terala sina da ide na lečenje i već je bila dogovorila s psihijatrima da se on danas hospitalizuje, ali B. N. je to odbijao i potegao je nož na majku.

Snaja našla telo

Kako saznajemo u policiji, stravičan porodični zločin dogodio se u subotu kasno uveče, u porodičnoj kući u naselju Selakovac.

- Osumnjičeni se ranije lečio u psihijatrijskim bolnicama, a već neko vreme je bio u porodičnoj kući. Majku je napao na spratu kuće, tako što ju je najmanje pet puta nožem ubo u leđa. Povrede su bile fatalne i Kimeta je odmah preminula - kaže naš izvor.

Osumnjičeni je zatim, držeći krvavi nož u rukama, sišao sa sprata i na stepeništu se mimoišao sa ženom svog brata. Kada je B. N. izašao iz dvorišta, prestravljena Kimetina snaja se popela na sprat i videla svekrvino iskasapljeno telo.

Kimetin muž nestao 2015., nađen mrtav

Džeko N., Kimetin muž i otac uhapšenog B. N., nestao je u jesen 2015. godine i za njim se mesecima tragalo dok nije nađen mrtav u brdima kod izletišta Pazarište, nadomak Novog Pazara. Tada je obavljena obdukcija i zaključeno je da se radi o zadesnoj smrti i da nema tragova koji bi ukazali da je Džeko ubijen. On je poslednji put viđen u jednom ugostiteljskom objektu na tom izletištu. Rekao je poznanicima da ide u šetnju i tad je poslednji put viđen živ.

- Snaja je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. Kimetin drugi sin je za to vreme bio u prizemlju kuće. Lekari Hitne pomoći su brzo stigli, ali Kimeti nije bilo spasa - rekao je naš izvor.

Policajci su u međuvremenu već bili krenuli u potragu za ubicom. Celo naselje je blokirano, a onda je jedan policajac iz Interventne jedinice primetio izbezumljenog B. N. na ulici. Odmah ga je zaskočio, zajedno sa kolegama, i ubica je vezan i priveden.

Porodični prijatelj ubijene Kimete ispričao nam je da je B. N. više puta bio na lečenju u psihijatrijskim ustanovama, jer je često bio nasilan prema ukućanima, a ponajviše prema majci, koju je na kraju i iskasapio.

- Kimeta je nekoliko puta prijavljivala sina zbog nasilja, ali uvek bi povukla prijave jer nije želela da on završi u zatvoru. U poslednje vreme je govorila da više nije nasilan prema njoj, da se dobro ponaša i da nema potrebe da ide u bolnicu na lečenje. Međutim, pre nekoliko dana iznenada se predomislila i pristala je da bude hospitalizovan - kazao je naš sagovornik i dodao:

- Sve je bilo dogovoreno da se on u ponedeljak smesti u bolnicu. Upravo to je najverovatnije naljutilo B. N., jer je on odbijao da se leči u zdravstvenim ustanovama, pa je dva dana pred odlazak na lečenje potegao nož i presudio svojoj majci.

Ide na veštačenje

Po nalogu tužioca, ubici je određeno zadržavanje do 48 sati, uz krivičnu prijavu za ubistvo. Osumnjičeni će u narednom periodu biti podvrgnut psihijatrijskom veštačenju kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv u vreme zločina.

Komšije ove porodice kažu da je Kimeta bila dobra žena i da se brinula o svom sinu.

- Kima, kako smo je zvali, brinula se o bolesnom sinu i znali smo da je on povremeno napada, ali ona nije htela da ga tereti pred zakonom... B. N. se nije zamerao komšijama - rekao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija