• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

12.05.2021

11:56

ČABARKAPI 13 GODINA ZATVORA! Prerušen u policajca upao u kuću deviznog penzionera, TRAŽIO NOVAC I ZLATO!

Vesti

ČABARKAPI 13 GODINA ZATVORA! Prerušen u policajca upao u kuću deviznog penzionera, TRAŽIO NOVAC I ZLATO!

Podeli vest

Podsećamo, Čabarkapa je u aprilu ove godine sa saučesnicima upao u kuću deviznog penzionera u Stupnici, kod Loznice

Viši sud u Beogradu je danas doneo presudu kojom je proglašen krivim Aleksandar Čabarkapa zbog iznude, iznude u pokušaju i dva ubistva u pokušaju.

Proglašeni su krivim i Milorad Radojičić zbog izvršenja krivičnog dela dela iznuda u pokušaju, Vuk Mitić zbog izvršenja krivičnog dela ubistvo u pokušaju, i Nenad Slavić zbog izvršenja krivičnog dela iznuda u pokušaju podstrekavanjem. pa ih je sud osudio na kazne zatvora i to:

– okrivljenog Aleksandra Čabarkapu na jedinstevnu kaznu zatvora u trajanju od 13 godina i 6 meseci;

– okrivljenog Radojčić Milorada na kaznu zatvora u trajanju od 2 godine i 6 meseci;

– okrivljenog Mitić Vuka na kaznu zatvora u trajanju od 5 godina;

Sud je okrivljenog Novicu Stanojkova oslobodio optužbe da je izvršio krivično delo zbog izvršenja krivičnog dela iznuda u pokušaju.

Foto: printscreen

 

Prilikom objavljivanja presude, sudija je ukratko saopštio razloge donošenja navedene odluke, a protiv presude stranke i branioci mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Prerušen u policajca upao u kuću deviznog penzionera

Podsećamo, Čabarkapa je u aprilu ove godine sa saučesnicima upao u kuću deviznog penzionera u Stupnici, kod Loznice.

Predstavljajući se kao policajci koji jure ilegalne migrante, ugurali su unutra kućepazitelja M. B. (51), koji je otvorio vrata i rođaka vlasnika kuće.

– Obojicu su pretukli, potom oborili na pod, vezali ruke i noge i sve vreme ih udarajući tražili da otkriju gde se nalazi sef sa novcem i zlatom. Potom su ih zatvorili u tuš kabinu da bi pretražili kuću – navedeno je u krivičnoj prijavi.

Pronašli su, međutim, samo 100 franaka, 150 evra i 6.000 dinara, pa su se dali u bekstvo, ali su im policajci brzo ušli u trag.

Jedan od pretučenih muškaraca je uspeo da se oslobodi i pozove policiju, koja je iste večeri uhapsila N. M. i Z. G. u okolini Loznice, dok su preostala trojica razbojnika uhapšena u petak ujutro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 2 godine

Stigao ga gnev baš kako je predsednik obećao nema zaštićenih, pravda je spora ali dostižna ovo je dokaz koji potvrđuje to pravilo . A čabarkapa aleksandar zbog toga što napada decu,tuđe žene (a pritom ima svoju ženu i petoro dece) zato što muči slabije, stare i bolesne zato on nije čovek nego monstum. Zbog toga što iz mraka pali tuđe automobile u vreme kada pravi muškarci, domaćini spavaju nije nikakav žestok momok neko obična kukavica. Da je žestok momak došao bi preko dana i rekao u lice šta ima pa ako treba i uzeo ta kola a ovako on samo pravi štetu iz ljubomore a i da bi se čulo za njega. Pritom te njegove rijaliti ljubavi brzo propadnu a one dame koju su bile sa njim tvrde da je on u krevetu mali zeka pa iz tih i ostalih kompleksa koje vuče još iz detinstva jer su ga matretirali on zato na ulici i u javnosti glumi nekog opasnog lika, t.j gorilu. Sud je mogao i da ga izveštači da se utvdi da li je on u opšte normalan jer je očigledno zbog svega što čini da je osim u zatvoru trebalo da se nađe i u nekoj od psihijatriskih ustanova.

Mile

pre 2 godine

Bravo za državno rukovodstvo na prvom mestu najveće zasluge za jaku državu je predsednik Vučić pa ministar Vulin i ministarka Popović. A ovaj što je osuđen izgleda još jedan crnogorac koji bi da Srbiju siluje pa ne može braćo, svi ste ovde uvek dobrodošli ali nemate veća prava od ostalog stanovništva.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija