• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

17.05.2021

13:19

PROGOVORIO UČITELJ PEVANJA OSUMNJIČEN ZA OBLJUBU UČENICA! Sud mu odredio pritvor, preti mu kazna i do 12 godina zatvora!

Vesti

PROGOVORIO UČITELJ PEVANJA OSUMNJIČEN ZA OBLJUBU UČENICA! Sud mu odredio pritvor, preti mu kazna i do 12 godina zatvora!

Podeli vest

Tužilaštvo je, kako je rečeno, pre tri dana donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv V.D. za dva produžena krivična dela obljuba zloupotrebom položaja

Nastavnik pevanja V.D. (77) iz Zaječara, osumnjičen za obljubu maloletnih lica zloupotrebom službenog položaja, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, nakon čega mu je sud u ovom gradu odredio pritvor od 30 dana, rečeno je za Telegraf.rs.

- Više javno tužilaštvo Zaječar je donelo naredbu o sprovođenju istrage dana 14.05.2021.godine protiv V.D. (77) iz Zaječara rođenog 1944. godine za dva produžena krivična dela obljuba zloupotrebom položaja zbog osnova sumnje da je kao nastavnik pevanja prilikom održavanja privatnih časova pevanja u Zaječaru u svom stanu izvršio predmetna krivična dela - rečeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Foto: printscreen

 

- Nakon izvedene dokazne radnje saslušanje osumnjičenog u prostorijama Višeg javnog tužilaštva dana 14.05.2021.godine, ovo tužilaštvo je podnelo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru da se istom odredi pritvor, te je sud dana 14.05.2021.godine okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana - dodato je.

O preduzimanju drugih dokaznih radnji u vidu ispitivanja svedoka naknadno će se odrediti termini.

- Krivičnim zakonikom RS za krivično delo obljuba zloupotrebom položaja zaprećena je kazna zatvorom od 5-12 godina - piše u saopštenju.

Više javno tužilaštvo Zaječar nije vam odgovorilo na neka od pitanja koja ste postavili jer bi odgovori ometali dalji tok krivičnog postupka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija