• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2021

07:17

KNJIGOVOĐE NASMRT PRETUKLE PRODAVAČICU U PANČEVU! Otišla da se suoči sa njima jer su joj UKRALI PARE, POLICIJA JE NAŠLA ZAKOPANU U DVORIŠTU

Vesti

KNJIGOVOĐE NASMRT PRETUKLE PRODAVAČICU U PANČEVU! Otišla da se suoči sa njima jer su joj UKRALI PARE, POLICIJA JE NAŠLA ZAKOPANU U DVORIŠTU

Podeli vest

Bogdanka G. (68) i njen sin Boban M. (46) iz Pančeva, oboje knjigovođe, uhapšeni su zbog sumnje da su 17. maja nasmrt pretukli Rumunku Mioaru Hajduc (53), kojoj su vodili poslovne knjige!

Telo nesrećne žene su posle krvavog pira zakopali u dvorištu njihove kuće i plitku humku prekrili betonskim blokovima!


Ubijena Mioara imala je tezgu na pančevačkom buvljaku, a kobnog dana suočila se sa knjigovođama jer je saznala da su joj ukrali pare sa računa, što ju je koštalo života.

Prodavala garderobu

Izvor iz istrage kaže da je Mioara godinama živela u Pančevu i da je pristojno živela trgujući garderobom na tamošnjoj buvljoj pijaci. Međutim, ona je nestala 17. maja, a dan kasnije njeni rođaci prijavili su to policiji.


- U razgovoru sa Rumunkinim rođacima i poznanicima utvrđeno je da je ona poslednji put viđena kad se uputila u kuću svojih knjigovođa. Pre toga požalila se prijateljima da su joj nestale pare sa računa, pa je išla da se obračuna sa Bogdankom i njenim sinom - kazao je naš izvor.
Prema njegovim rečima, Mioara je 17. maja u popodnevnim časovima došla u kuću svojih knjigovođa u Ulici Ive Kurjačkog.


- Istraga će utvrditi šta se tačno desilo u kući tog dana. Bogdana i njen sin za sada ne žele da otkriju detalje, pa još nije poznato da li su oni planirali da ubiju klijentkinju, koju su opljačkali, ili su to uradili u afektu, posle žučne svađe oko novca. Takođe, još nije poznato ni čime su Rumunki smrskali lobanju - objašnjava naš izvor, i dodaje:

Foto: Informer

Mesto na kojem je bila zakopana ubijena žena


- Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, majka i sin su nakon ubistva sačekali da padne mrak, a zatim su njeno telo uvili u najlon i odneli iza kuće. Tamo su, u dvorištu, iskopali plitku rupu i u nju bacili telo nesrećne Rumunke. Potom su je prekrili zemljom i betonskim blokovima, misleći da niko nikad neće saznati šta se desilo sa Mioarom.

Grob ispod blokova
Međutim, samo dva dana posle zločina, policajci su banuli u kuću Bogdanke i njenog sina. Odmah su primetili nabacane blokove u dvorištu i kad su ih uklonili, pronašli su svežu humku, u kojoj je bilo zakopano telo nestale žene. Majka i sin su odmah zatim uhapšeni.
Bogdankin komšija kaže da su ona i njen sin veoma čudni, a umeli su da budu i agresivni.
- Nisu se družili ni sa kim iz komšiluka i stalno su pravili probleme. Imaju tu agenciju za knjigovodstvo, ali klijenti su im uglavnom bili stranci, Kinezi, Rumuni ili Bugari koji su imali tezge na buvljaku. Siguran sam da su i njih potkradali. Niko od domaćih vlasnika radnji nije hteo da radi s njima jer su znali kakvi su - kazao je komšija.

WC u dnevnoj sobi

On je napomenuo i da su Bogdanka i Boban bili imućni i imali su dobre veze u opštini.
- Poseduju nekoliko nekretnina u Pančevu, stanove, kuće... Kad bi se posvađali s nekim, bili su u stanju da mu iz pakosti nameste neku inspekciju. Svi su zazirali od njih... Ja nikad nisam ušao kod njih u kuću, ali priča se da su Bogdanka i njen sin montirali WC šolju u dnevnoj sobi, pored jednog stepeništa, valjda ih je mrzelo da idu do WC-a da obave nuždu. Čudni ljudi... - rekao je komšija.



Pas Cezar osetio zločin


Prvi komšija Bogdanke i Bobana ispričao je da je njegov pas Cezar 17. maja uveče neprestano cvileo, kao da je osetio zločin.
- Nisam znao šta je mom Cezaru. Izašao sam u dvorište, proverio sve, nikoga nisam video i ništa nisam čuo. Cezar je, međutim, i dalje uporno cvileo, grebao je po zidu koji deli njegov boks od Bogdankinog dvorišta, celu noć nisam mogao da ga smirim. Tek kad se pročulo da je neka Rumunka ubijena i zakopana u dvorištu kod Bogdanke, shvatio sam da je Cezar osetio šta se dešava - priča Cezarov vlasnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija