• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

21.05.2021

09:58

ŠOK PRIZOR U SOBI JEDNOG OD UHAPŠENIH ČLANOVA VELJINE BANDE! Preko celog zida ispisana JEDNA PORUKA /FOTO/VIDEO/

Vesti

ŠOK PRIZOR U SOBI JEDNOG OD UHAPŠENIH ČLANOVA VELJINE BANDE! Preko celog zida ispisana JEDNA PORUKA /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Aleksa S. (21), Slobodan M. (40), Aleksa D. (24), Vojislav Đ. (19), Miloš S. L. (21) i Mijat S. (22) uhapšeni su u velikoj akciji policije zbog sumnje da su članovi organizovane kriminalne grupe koju predvode Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković poznatiji pod nadimcima "Mesar" i "Zver".

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i otmica, saopšteno je iz MUP-a.

Pripadnici klana uhapšeni su u velikoj policijskoj akciji koja se odigrala na više lokacija u Beogradu. Jedan od uhapšenih uhapšen je na sebi imao majicu ovog kluba.

Foto: MUP Srbije

Zid u sobi uhapšenog mladića

Žandarmerija i pripadnici UKP utrčali su u salu, oborili ga na zemlju i stavili mu lisice na ruke.

Jedan od uhapšenih mlađih pripadnika klana uhapšen je u stanu, a kako se vidi na snimku hapšenja koji je objavila policija u spavaćoj sobi, preko celog zida, ima ispisanu navijačku pesmu.

Ostali pripadnici grupe uhapšeni su u svojim stanovima, mnogi u donjem vešu, očigledno nisi očekivali upad policije. Jedan od njih pokušao je da pobegne preko terase, ali je na njoj sustignut i savladan.

Podsetimo, kriminalni klan Velje Nevolje sumnjiči se za najmanje tri svirepa ubistva, mučenja i otmice, dilovanje droge, planiranje izvršenja likvidacija. Opsežna istraga protiv ovog klana je u toku i sumnja se da je spisak njihovih zločina mnogo veći i strašniji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 2 godine

Ne palite navijačku vatru bez veze! I ja imam pesmu na zidu.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija