• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

22.05.2021

17:24

EKSPLOZIJA U ZEMUNU! Dve osobe izvučene iz stana, povređen vatrogasac

Vesti

EKSPLOZIJA U ZEMUNU! Dve osobe izvučene iz stana, povređen vatrogasac

Podeli vest

U Ulici Džona Kenedija broj 31 u Zemunu došlo je do eksplozije, saznaje "Telegraf"

Na teren su izašli vatrogasci koji su iz stana izvukli dve osobe, a tokom akcije spasavanja povređen je i jedan vatrogasac, navodi portal Telegraf.rs.

Prema prvim informacijama izbio je požar u zgradi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dzjordzje milosavljevic

pre 2 godine

Vlada srbije da kupi 100.000. Vakcina protiv ebole, migranti iz konga i afrike ulaze u srbiji, narod ce se buniti, ali nek sinisa mali svakom vakcinisanom da pa 6.000.dinara.vakcinacijom postajemo sanitarni zid koji cuva celu evropu od ebole. Mozda nam Evropa da neku donaciju ili nam otpise drzavni dug prema mmf i pariskom klubu. Omladinac koji se vakcinise nek mu vlada pokloni neki mobilni telefon. Vlada srbije nek od kine kupi najeftiniji model mobilnog telefona 3.000.000. Komada. I omladina u srbiji ima da potrci da se vakcinise. Ja ne volim mobilne telefone ne razumem narod sto juri da ga kupi. Pozdrav

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija