• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

26.05.2021

21:44

MAJKA NESTALOG MLADIĆA MIRKA (18) KROZ SUZE POTVRDILA DA JE PRONĐENO TELO TINEJDŽERA NJEN SIN! Nisam slutila da ovako nešto može da nas zadesi

Vesti

MAJKA NESTALOG MLADIĆA MIRKA (18) KROZ SUZE POTVRDILA DA JE PRONĐENO TELO TINEJDŽERA NJEN SIN! Nisam slutila da ovako nešto može da nas zadesi

Podeli vest

Telo osamnaestogodišnjeg tinejdžera Mirka R. za kojim se od 24. maja traga danas je pronađeno ispod mosta kod reke Glogovice nadomak Negotina

U potrazi su pored porodice, poznanika, meštana iz okoline Negotina bili angažovani i predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Negotina, a beživotno telo mladića tek tokom današnjeg dana uočio je meštanin obližnjeg sela na vrlo neprisupačnom terenu u blizini mosta.

Čovek iz okoline Negotina išao je ka svom imanju i čim je ugledao telo prijavio je slučaj policiji koja je izvršila uveiđaj a na lice mesta je izašao mrtvozornik. Da se radi o nestalom tinejdžeru Mirku R. (18) koji je porodičnin dom u Negotinu iz za sada još uvek nepoznatih razloga napustio 24. maja u večernjim satima kada se prema nepotvrđenim informacijama taksijem odvezao u nepoznatom pravcu, za Informer je potvrdila vidno uznemirena majka Sanja Ranđelović.

- To je moj sin. Sigurna sam, jer je imao dokumenta kod sebe. Sutra ćemo otići u Zaječar. Ništa nisam naslućivala da ovako nešto može da nas zadesi ali, sada je sve gotovo - kroz plač kaže potresena majka Sanja.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama smrt tinejdžera Mirka R. nastupila je usled pada sa velike visine, međutim, preciznije će se znati tek nakon detaljne istrage. Više javno Tužilaštvo u Zaječaru naložilo je obdukciju tela.

Podsećamo, Mirko R.(18) je u trenutku nestanka 24. maja u večernjim satima na sebi ima crnu trenerku, crne patike i maslinasto zelenu jaknu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija