• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2021

12:43

"BRAT" VELJE NEVOLJE ISMEVA DRŽAVU! Vuletić: Život pun skandala, bežim od žandara!

Vesti

"BRAT" VELJE NEVOLJE ISMEVA DRŽAVU! Vuletić: Život pun skandala, bežim od žandara!

Podeli vest

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan i nezvanični brat ozloglašenog Veljka Belivuka, opet pljuje u lice državi

Samo 24 sata nakon što je saslušan u SBPOK, gde je davao iskaz o povezanosti članova uprave Partizana s kriminalnim klanom Velje Nevolje i Marka Miljkovića, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome Vuletić pored automobila peva.

- Život pun skandala, bežim od žandara... - peva Vuletić smejući se u kameru, čime je poslao poruku istražnim organima šta misli o sumnjama koje ga dovode u vezi sa opasnim kriminalcima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 2 godine

IMA TALENTA...A STO SE TICE DRZAVE DA IMA DOKAZA CISTO SUMNJAM, CIM SE ON OVAKO U LICE ISMEVA PRAVDI.

a koga

pre 2 godine

je raskrinkao... sebe... a ti bolje poseti ...

ovoga je

pre 2 godine

Bog bas kaznio ali mora i ovozemaljskom sudu da polozi racune...

Milan63

pre 2 godine

Samo polako. Istraga je u toku. Neće biti da je ovaj čovek, batica, Rimljnin i brat Velje Nevolje, sa svojim bizarnim sklonostima, baš dika i ponos jednog dela našeg građanstva. Niko nije kriv dok se ne dokaže, ali njegovi javni nastupi, posebno ona žderačina ćevapa i ismevanje ubijenog i samlevenog Goksija, je za svaku osudu osim onih koji ga i dalje drže na Pravnom fakultetu. I to je nekakav profesor. Sram ga bilo! Ima i ona narodna, neka peva i neka se smeje, ali ko se poslednji smeje, najslađe se smeje.

Komita

pre 2 godine

Svinja debela nevaspitana i on sebe zove profesorom na Pravnom faksu

bobnnett

pre 2 godine

Больной человек, да поможет тебе Бог

JUG

pre 2 godine

We know you want to deactivate us But we just can't let that happen Every night always, it never changes But we can make accidents happen We can make accidents happen We can make accidents happen We can make accidents happen

SEVER

pre 2 godine

You can run You can try You can run But you can't hide

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija