• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.05.2021

20:55

"Nije Velja otiš'o daleko, kad se vrati nastradaće neko" Jeziva podrška Velji Nevolji, na društvenim mrežama osvanule SKANDALOZNE PORUKE

Vesti

"Nije Velja otiš'o daleko, kad se vrati nastradaće neko" Jeziva podrška Velji Nevolji, na društvenim mrežama osvanule SKANDALOZNE PORUKE

Podeli vest

Na društvenim mrežama osvanule su skandalozne i sramotne pesme i poruke podrške uhapšenom Veljku Belivuku, vođi mafijaške bande koja je ljude mučila, kasapila i mlela u mašini za mlevenje mesa!

Na društvenim mrežama osvanule su skandalozne i sramotne pesme i poruke podrške uhapšenom Veljku Belivuku, vođi mafijaške bande koja je ljude mučila, kasapila i mlela u mašini za mlevenje mesa!

Poslednja u nizu je pesma nepoznatog autora, u narodnjačkom stilu, sa stihovima: "Nije Velja otišo daleko, kad se vrati nastradaće neko!"


Na sličan, bolestan način sprdao se i doskorašnji potpredsednik Partizana i profesor na Pravnom fakultetu Vladimir Vuletić, koji Velju Nevolju naziva "bratom" i saslušavan je zbog njega. Vuletić se snimao pored svog džipa i repovao: "Život pun skandala, bežim od žandara..."

Ljudski ćevapi

Morbidne i monstruozne poruke podrške Velji Nevolji skoro svakodnevno se objavljuju od 4. februara, kad je Belivuk uhapšen zajedno sa svojom "desnom rukom" Markom Miljkovićem Mesarom i još 20 mafijaša. Podrška im se šalje preko raznih Partizanovih navijačkih grupa na Instagramu, Fejsbuku, ali i u radio-emisijama, kad se poručuju pesme sa stihovima poput "Nevolja nevolju privlači, isti smo, isti igrači, sudbina to je, znaš li..."

Foto: Informer

Mašina za mlevenje mesa nađena u vikendici u Ritopeku


Poslednja pesma koja je šokirala javnost pojavila se nedavno na Tik toku. Na snimku se ne vidi lice pevača, jer je "zamagljeno", ali se čuje kako peva uz harmoniku: "Nije Velja otiš'o daleko, kad se vrati nastradaće neko." Kao lokacija na kojoj je snimljena pesma pominje se "bunker", što aludira na prostorije Velje Nevolje na stadionu Partizana, gde je on mučio i ubijao ljude i krio oružje i drogu. Da sve bude još strašnije, na stotine ljudi označilo je da im se snimak sviđa i delili su ga na drugim društvenim mrežama.


Što se Vuletića tiče, on je najpre bio u žiži javnosti kad se pojavio snimak njegovog telefonskog razgovora sa Veljom Nevoljom iz prošle godine, gde ga profesor Pravnog fakulteta naziva "bratom" i iskazuje mu najdublje poštovanje i divljenje. Potom su u javnost isplivale i prepiske u kojima se vidi da je Vuletić sklon seksu sa maloletnim dečacima i kokainu.


Ovaj krimi-gej-narko profesor zatim je definitivno dokazao da je potpuno izgubio razum kad je u jednoj skarednoj emisiji, na televiziji koja je registrovana u Luksemburgu, jeo ćevape, aludirajući da su napravljeni od navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija, za koga se sumnja da ga je Velja Nevolja ubio i samleo u mašini za mlevenje mesa u štek-kući u Ritopeku.

Pravio se blesav

Zbog prisnog odnosa sa Belivukom, Vuletić je nekoliko puta saslušavan u policiji. Poslednji put je u sredu bio u SBPOK, gde je davao iskaz o povezanosti članova uprave Partizana s kriminalnim klanom Velje Nevolje i Marka Miljkovića.
Čim je završio saslušanje, gde se pravdao da ne zna nikakve navijače i da ništa ne zna o sumnjivim poslovima u FK Partizan, na Instagramu se pojavio snimak na kome Vuletić stoji pored svog džipa i repuje:
- Život pun skandala, bežim od žandara...


Advokat: Veljko je dobro, pun energije

U medijima se prekjuče pojavila informacija da Veljko Belivuk u pritvoru kuka i zapomaže i da je umalo imao srčani udar kada je saznao da je policija u kući u Ritopeku pronašla mašinu za mlevenje mesa. Međutim, odmah je reagovao njegov advokat Dejan Lazarević, koji tvrdi da su i Belivuk i Marko Miljković dobro raspoloženi u pritvoru i da su puni energije.
- Moji klijenti Veljko Belivuk i Marko Miljković poštuju dnevni red u pritvorskoj jedinici, redovno izlaze u šetnju, treniraju i svakodnevno se upoznaju sa spisima predmeta i pripremaju odbranu - poručio je Lazarević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aleksandar

pre 2 godine

Locirati bolesnike i poslati ih da prave drustvo svom gazi u zatvoru

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija