• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

28.05.2021

23:20

OTKRIVEN IDENTITET MUŠKARCA KOJI JE PRONAĐEN U VELIKOM MORAVI! Prepoznao ga i sin, istraga u toku!

Vesti

OTKRIVEN IDENTITET MUŠKARCA KOJI JE PRONAĐEN U VELIKOM MORAVI! Prepoznao ga i sin, istraga u toku!

Podeli vest

Pre šest dana, 22. maja pronađeno je telo u Velikoj Moravi. Kako se saznaje reč je o S. Đ. iz Mudrakovca kod Kruševca. Njegov nestanak je prijavljen 29. aprila ove godine

Muškarac, koji je pronađen se prvo vodio kao NN lice. U prvim trenucima identifikaciju je otežavalo to što nije moglo da se zaključi koliko dugo je telo bilo u vodi.

Nesrećnog čoveka je identifikovao i sin. Na sebi je imao i tragove blata, a bio je obučen u kariranu košulju.

Prvi rezultati obdukcije nisu pokazali da se radi o krivičnom delu.

Slučaj se i dalje istražuje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su neposredno dovele do toga da nestalo lice završi u reci.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija