• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.06.2021

07:22

POLICIJA OTKRILA ŠTEK SAVE KNEŽEVIĆA! U kući i ordinaciji nije bilo ničega, lažni hirurg KRIO OPREMU I DOKAZE O ISPLATAMA NA NEVEROVATNOM MESTU

Vesti

POLICIJA OTKRILA ŠTEK SAVE KNEŽEVIĆA! U kući i ordinaciji nije bilo ničega, lažni hirurg KRIO OPREMU I DOKAZE O ISPLATAMA NA NEVEROVATNOM MESTU

Podeli vest

Lažni doktor Sava Knežević pokušao je da sakrije dokaze svojih zlodela, ali zahvaljujući temeljnoj istrazi i dobrom radu beogradske policije, sva korišćena medicinska oprema i dokazi o isplatama pacijenata pronađeni su u kući njegovog ujaka u Putincima!

Iako pretresi porodične kuće Kneževića u Batajnici i ilegalne ordinacije na Terazijama nisu urodili plodom, nadležnim organima sreća se osmehnula kada su otkrili da se ova porodica tokom bega krila u kući Danijelinog brata u Putincima, nadomak Rume.

Tamo su pronađeni špricevi, makaze, instrumenti, lažne diplome i brojna oprema koju je Sava koristio u proteklih pet godina. Zbog ovog velikog otkrića policiji je umnogome olakšan dalji rad na slučaju, a dokaza protiv ovog prevaranta sve je više i više.


Informerov dobro obavešteni izvor iz policije otkrio je da je nakon hapšenja Save Knežević policija izvršila pretres u njihovoj porodičnoj kući u Batajnici, gde su pronađeni samo laptop i mobilni telefon.

Foto: Informer - Zoran Sinko

Sava Knežević dolazi na saslušanje


- Zbog toga su nadležni organi odlučili da se izvrši i pretres stana na Terazijama 6, gde se nalazila ilegalna ordinacija u kojoj je Knežević operisao svoje žrtve. Tamo ništa nisu zatekli, bukvalno je stan bio potpuno prazan. Sumnjalo se da je Sava sve ispraznio, odneo nameštaj i medicinsku opremu i uništio kako bi sakrio dokaze - kaže on i dodaje:


- Međutim, policija nije želela da odustane, već je otkrila da su se Sava i Danijela tokom bega nekoliko dana krili u selu Putinci, u kući koja se vodi na ime Savinog ujaka, a Danijelinog brata. Odmah su se uputili tamo. Vrlo brzo otkrili su da je Sava u ovu kuću doneo celu ordinaciju. Bilo je tu rastavljenog nameštaja, 28 uramljenih diploma, makaze, špricevi, medicinski instrumenti i oprema... Takođe, policajci su tu pronašli i sveske i rokovnike u kojima su vodili evidenciju plaćanja. Tu su bila zapisana i imena svih klijenata koji su dolazili kod Save. Sve te knjige bile su ručno vođene. Među mnogobrojnim stvarima pronađen je čak i risiver, deo nekadašnjeg nadzornog sistema ordinacije. Sve ove stvari biće odnete na veštačenje.
 


Šta je sve pronađeno u Putincima:
* medicinska oprema
* medicinski instrumenti
* špricevi, makaze...
* rastavljen nameštaj
* 28 uramljenih diploma
* sveske i rokovnici u kojima su vodili evidenciju plaćanja
* spisak sa imenima klijenata


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija