• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RINA

04.06.2021

18:02

/FOTO/VIDEO/ VATRA JOŠ TINJA U MAGACINU MUNICIJE U ČAČKU! Na lice mesta stigli i vojni helikopteri!

RINA

Vesti

/FOTO/VIDEO/ VATRA JOŠ TINJA U MAGACINU MUNICIJE U ČAČKU! Na lice mesta stigli i vojni helikopteri!

Podeli vest

Jake bezbednosne snage i dalje obezbeđuju fabrički krug Slobode u Čačku gde je sinoć došlo do niza eksplozija u magacinu municije

Lokalni put do naselja Pridvorica je i dalje zatvoren za saobraćaj dok se ne završi uviđaj. Građani čije su kuće u opasnosti su i dalje evakisani. Bezbednosne snage rade i na uklanjanju gelera.

Foto: RINA

Na lice mesta stigli su i helikopteri Vojske Srbije koji će, kako se pretpostavlja, iz vazduha izbacivati određenu količinu vode koju dopremaju kako se nezvanično saznaje da jezera Međuvršje. Vatra u magacinu i dalje tinja, ali već neko vreme nema eksplozija već nekoliko sati.

Foto: RINA

Prema prvim podacima Zavoda za javno zdravlje u Čačku, prema prvim merenjima u vazduhu nisu evidentirane zagađujuće materije.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prilikom javnog obraćanja istakao je kako je šteta u Slobodi miolinska, ali da očekuje da će se od ponedeljka situacija normalizovati.

Formirana je komisija koja će utvrditi uzrok ovog akcidenta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dzjordzje milosavljevic

pre 2 godine

Pacovi grizli kabal koji napaja strujom sijalicu u magacinu doslo do izbijanje varnice koja je zapalila barutnu prasinu na paukovu paucinu i krenula vatra da se siri na drveni sanduk vojni i vatra upalila upaljace mina, ili eksploziv, treba vojni magacini da imaju veliki usisivace firme nemacke kacer i da se usisava paucina i barutni prah u ventilaciji i i u krovu magacina, onaj dr. Darko trifunović dize paniku o sabotazi, cacak je ekonomski unisten grad, migranti prolaze kroz njega, mnogo se senzacionalisticki pise, pauk mislim na insekta ima i jos insekata koji buse drveni vojni sanduk sa minsko eksplozivnim sredstvima, usisvac od 1000 eura je mogao da spreci stetu od nekoliko miliona evra,.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija