• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

04.06.2021

21:40

VEČERALA SA MUŽEM PA MU ZARILA NOŽ U SRCE! Trudna maloletnica ubila Dragana (21) za stolom! DETALJI ZLOČINA KOD LJIGA!

Vesti

VEČERALA SA MUŽEM PA MU ZARILA NOŽ U SRCE! Trudna maloletnica ubila Dragana (21) za stolom! DETALJI ZLOČINA KOD LJIGA!

Podeli vest

Devojka (16) uhapšena u iznajmljenoj kući u okolini Ljiga zbog sumnje da je kuhinjskim nožem u srce ubola Dragana Stankovića (21), koji je preminuo u bolnici

Dragan Stanković (21) ubijen je kuhinjskim nožem u iznajmljenoj kući u selu kod Ljiga, a policija je uhapsila njegovu trudnu nevečanu suprugu (16). Kako Kurir saznaje, zločin se dogodio u četvrtak oko 20 sati.

- Njih dvoje su živeli sami kao podstanari. Kobne večeri je Dragan došao s posla, a žena ga je dočekala i spremila večeru. Jeli su i valjda su se za stolom posvađali. Čula se glasna vriska, cika, galama iz njihove kuće, ali nije nam to bilo čudno, jer se oni inače stalno svađaju - kaže komšija i dodaje:

- Ubrzo smo ugledali policiju, otišli su kod njih. Posle smo čuli šta se dogodilo. Strašno. Čuli smo da je devojka, koja je u trećem mesecu trudnoće, zarila Draganu nož u grudi, odnosno direktno u srce, a da je potom nož spakovala u fioku. Verovatno je mislila da će tako zavarti trag zločina, ali policija je odmah našla oružje, a na sečivu je bilo krvi.

Saslušaće svedoka

Komšije kažu da je mladić bio živ po dolasku policije i Hitne pomoći, ali da je preminuo tri sata po prijemu u bolnicu.

- Navodno, sa mladim parom kobne večeri bio i jedan maloletni mladić, koji će biti ispitan kao svedok - kaže izvor i dodaje da je maloletnica priznala zločin policiji. Poznanici mladog para kažu da pretpostavljaju da je motiv zločina Draganova ljubomora, ali i narušeni porodični odnosi.

- Često su se svađali i Dragan je bio vidno ljubomoran, jer je tinejdžerka malo živahna i neposlušna, stalno joj je prebacivao da flertuje sa drugim muškarcima - kaže poznanik i dodaje da se roditelji osumnjičene M. M. nikako nisu slagali sa njenom ljubaavnom vezom.

- Kada je završila osnovnu školu zaljubila se u njega i bežala je nekoliko puta od kuće da bi bila s njim. Očajni roditelji su joj branili da se zabavlja s Draganom. Međutim, mislim da su na kraju prihvatili njihovu ljubav, pomirili su se sa sudbinom - kaže poznanik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 2 godine

Motiv zlocina je da je Dragan sam sebe ubio, je l vam dobro generalno svima, i ovako ima da je puste posle mesec dana jos ocrnjujete mrtvog coveka da je on kriv, ovo je dno, nema vise, ajde da pustimo zene da ubijaju bez kaznjavanja, mislim da je to odlican predlog sledeceg zakona, odmah se kaze muskarac je izazvao ubistvo i kriv je i zakon po zapadnim standardima, cak idemo korak ispred, odlican predlog.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija