• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

06.06.2021

21:30

ČEKA SE BAJDEN, U IGRI JE I RATNA OPCIJA! ŠTA ĆE NA OVO REĆI PUTIN! Vašington jasan, jača otpor i pritisak, neće se libiti ni vojnog odgovora!

Vesti

ČEKA SE BAJDEN, U IGRI JE I RATNA OPCIJA! ŠTA ĆE NA OVO REĆI PUTIN! Vašington jasan, jača otpor i pritisak, neće se libiti ni vojnog odgovora!

Podeli vest

Zvaničnici američke administracije najavili su danas da će pojačati otpor i povećati pritisak na sajber napadače, bilo da je reč o kompanijama ili neprijateljima iz inostranstva, upozorivši da predsednik SAD DŽozef Bajden razmatra sve opcije pa i vojni odgovor

Bajdenova administracija razmatra, kako je navedeno, sve opcije u odbrani zemlje od ucenjivačkih kriminalaca, potvrdila je danas ministarka trgovine SAD Rina Raimondo u odgovoru na pitanje da li se razmatraju i vojne akcije protiv napadača, prenosi Rojters.

Ona je najavila da će se o ovoj temi razgovarati i tokom predstojećeg samita američkog i ruskog predsednika 16. juna u Švajcarskoj.  

- Ni jednu opciju ne odbacujemo u slučaju odmazde i kažnjavanja napadača - izjavila je Rejmondova.

U odvojenom intervjuu za Si-En-En američka ministarka energetike Dženifer Grenholm rekla je da neprijatelji Amerike imaju sposobnost da uruše kompletnu energetsku mrežu u SAD i potvrdila da su već izvedene hiljade napada na energetski sektor.

(VIDEO) ŠTA TO RADI SRBIJA?! REGION I NATO NA NOGAMA! ŠTA ĆE IM JOŠ HELIKOPTERA I PVO SISTEMA IZ RUSIJE!? Plaše se da nam stiže K 52 i S 400!

- Kada je reč o našim slabostima u pogledu sajber bezbednosti, jaki smo onoliko koliko je jaka najslabija karika u bezbednosnom sistemu", poručio je danas u intervjuu za Si-Bi-Es američki ministar saobraćaja Pit Butidšidš - preneo je Tanjug.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Koprcaju se ko riba na suvo

pre 2 godine

Neka sede mirni Ameri. Ako ih dohvate Rusi i Kinezi, bez ispaljenog metka ima da ih s*ebu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija