• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

07.06.2021

21:45

Ovo je Miloš (22) koji je ZAPALIO baku i njenog partnera kod Kruševca: Polio ga benzinom, pa BACIO ŠIBICU! Otkriveno zbog čega je počinio UŽAS!

Facebook

Vesti

Ovo je Miloš (22) koji je ZAPALIO baku i njenog partnera kod Kruševca: Polio ga benzinom, pa BACIO ŠIBICU! Otkriveno zbog čega je počinio UŽAS!

Podeli vest

Užas kakav ne pamti zadesio je selo Trmčari. U ovom selu u blizini Kruševca, Miloš M. (22) napao je svoju baku Biljanu B. (63) i njenog nevenčanog supruga Gorana M. (50)

On je u naletu besa izazvanog alkoholom, u porodičnoj kući prvo verbalno, a onda i fizički napao svoju baku, a kada je Goran pokušao da ga zaustavi, polio ga je benzinom i zapalio.

Zbog toga je Goran sa teškim telesnim povredama, opasnim po život, smešten u kruševačku Opštu bolnicu.

Policija je odredila Milošu zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu izveden je pred Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Šta se tačno dogodilo u nedelju uveče, svedoči Mirjana M. (43), Biljanina ćerka i Miloševa majka.

- Moj sin je bio u pripitom stanju i počeo je da se svađa sa svima. Uzeo je flašu sa benzinom i sve redom počeo da poliva. Zapalio je moju majku, ali je ona je skinula bluzu. NJen nevenčani suprug, koji živi sa njom, u pokušaju da nju spasi, zapalio se i mnogo je izgoreo. Oboje su potpuno ostali bez kose - objasnila je Mirjana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija