• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.06.2021

17:48

SVI SMO MI MOGLI DA BUDEMO LIKVIDIRANI DA JE BILO DO KAPETANA POLICIJE! Ministar Vulin: Stolićevo delo akt izdaje! /VIDEO/

Vesti

SVI SMO MI MOGLI DA BUDEMO LIKVIDIRANI DA JE BILO DO KAPETANA POLICIJE! Ministar Vulin: Stolićevo delo akt izdaje! /VIDEO/

Podeli vest

Pripadniku Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Božidaru Stoliću (1986), koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja, tako što je odavao informacije pripadnicima organizovane kriminalne grupe, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je Stolić pao na svim pitanjima poligrafskog ispitivanja i poručio da je on počinio akt izdaje i da će svi oni koji to učine proći isto kao i njihovi nalogodavci. 

„Svi mi koji smo se borili i koji se borimo protiv svih organizovanih kriminalnih grupa u našoj zemlji, što se tiče kapetana policije, zaposlenog u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, Božidara Stolića mogli smo da budemo likvidirani, uništeni, i mi i naše porodice“, istakao je ministar Vulin. 


Kako je naglasio, zahvaljujući njemu Radoje Zvicer, Veljko Belivuk i Marko Miljković dobijali su informacije, dok je Zvicera nastavio da obaveštava i nakon što je ova zloglasna, zločinačka organizacija Belivuk, Miljković konačno i definitivno pala. 
„Za novac je odavao informacije o svojim prijateljima, o ljudima sa kojima je radio, sa kojima se borio ili su barem oni verovali da im je saborac. Od kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio rat protiv kriminala, nismo imali teži trenutak, a najteže je kada vidite da vas je čovek sa kojim ste delili hleb izdao i prodao za nešto novca“, naveo je ministar Vulin. 


Kako je precizirao, Stolić je pao na svim pitanjima na poligrafu - da je radio za novac, da je znao kome prosleđuje poruke i da je znao o kome prosleđuje poruke. 
„Naša borba se neće završiti, svako ko je bio na bilo koji način povezan sa ovim zlikovcima, svako ko ne razume da se može biti samo policajac, a nikako kriminalac, svakog takvog ćemo pronaći i otkriti, i svako od njih će biti kažnjen baš onako kao i oni kojima je prodavao informacije o životima, glavama, porodicama svojih saboraca“, poručio je ministar Vulin. 


Načelnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninosalav Cmolić istakao je da Stolićev akt nije samo krivično delo, već i čin izdaje. 
„Izdao je kolege i prijatelje sa kojima radi, svoju porodicu. To nas nije omelo, niti će nas omesti u borbi protiv organizovanog kriminala. Nastavićemo još jače i istrajnije“, naglasio je Cmolić, istakavši da u toj borbi policija ima punu podršku ministra Vulina. 


Cmolić se zahvalio pripadnicima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala na istrajnosti i poručio da će svi oni koji počine krivična dela kao Stolić završiti tamo gde i njihovi nalogodavci. 
Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić naglasio je da su 99 odsto pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova pošteni i čestiti policajci i naglasio da je ono što je uradio Stolić sramota koju MUP nikada više neće dozvoliti. 
„Svi oni koji su saradnici bilo kakvih kriminalaca, organizovanih kriminalnih grupa, biće sankcionisani“, istakao je Milić i dodao da je Srbija zemlja koja zna šta je demokratija, ali i kako se postupa sa izdajnicima, kojima među policajcima nikada neće biti mesta. 


Milić se zahvalio svim policijskim službenicima koji su se posvetili borbi protiv kriminala, a kriminalcima poručio da će njihovi saradnici i doušnici proći isto kao oni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 2 godine

On je uzeo ZAKON u svoje ruke i svoje drugove osuđivao na smrt, jer po pisanju nivina, ko je došao na spisak Belivuka tome se gubio svaki trag. Treba vratiti smrtnu kaznu zbog ovakvih jajara, koji za šaku $ izdaju i svoje drugove.

Amater

pre 2 godine

JAVNA JE TAJNA DA SVAKI VECI DILER IMA SVOG POLICAJCA A UJEDNO TOM POLICAJCU NAMESTAJU SUPARNICKE EKIPE I TO TAKO IDE U KRUG.U SRBIJI CITAJUCI NOVINE,PORTALE UHAPSITE DESETAK OSOBA SVAKI DAN ZA DROGU A NJIH SVE VISE I VISE.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59