• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

22.06.2021

23:00

Ispovest oca Aleksandra I. (38), koji je 'pao' zbog zlostavljanja devojčice! Ako je silovao, nek odgovara, ali...

informer.rs

Vesti

Ispovest oca Aleksandra I. (38), koji je 'pao' zbog zlostavljanja devojčice! Ako je silovao, nek odgovara, ali...

Podeli vest

Milivoje I. iz Belotića kod Bogatića, otac Aleksandra I. (38) koji je uhapšen zbog sumnje da je u subotu uveče silovao devojčicu (13) iz tog mesta, ne može da poveruje da je njegov sin u stanju da počini tako strašan zločin

Milivoje se slaže da bi Aleksandar trebalo da odgovara ukoliko se dokaže da je silovao devojčicu, ali on i dalje veruje da je njegov sin nevin.

Aleksandrovog oca zatekli smo juče u dvorištu porodične kuće u Belotiću, gde je bio sa suprugom i dvogodišnjim unukom, i on je pristao je da nam ukratko prepriča kako je njegov sin uhapšen.

- U subotu uveče u gluvo doba noći banula mi je policija na vrata, tražili su mog sina. Rekao sam im da ne znam gde je i da je trebalo da bude na proslavi u Bogatiću. Kada su mi rekli da je moj sin silovao 13-godišnju devojčicu, ćerku čoveka kod kog je zaposlen, šokirao sam se! - priča Milivoje.

On je zatim sa policajcima krenuo u stanicu, gde je na ulazu zatekao devojčicu koja je prijavila silovanje i njene roditelje.

- To dete nije izgledalo kao da je sat vremena pre toga silovano. Njen otac me je pitao: "Crni Milivoje, šta uradiste mom detetu?!" Rekao sam mu da nemam pojma šta se desilo i da jedino znam da su svi oni bili zajedno sa mojim sinom na jednoj proslavi punoletstva u Bogatiću - kaže on.

Kasnije te noći Aleksandar je uhapšen, a Milivoje ga je tada upitao: "Jesi li je silovao?"

- Sin mi je rekao da nije to uradio, kleo mi se u dete da nije pipnuo tu devojčicu. Pitao sam ga zatim zašto je onda pobegao sa proslave, a on mi je rekao da su svi hteli da ga linčuju... Sada samo želim da se ova stvar istera do kraja. Ne zbog mene, već zbog mog sina, njegove trudne žene i njegovog malog sina. Glavu bih mogao da dam da Aleksandru neko smešta celu priču - kazao je Milivoje.

Aleksandar je, inače, zaposlen u kamenorezačkoj radnji, čiji je vlasnik otac zlostavljane devojčice. Podsetimo, on se tereti da je u subotu, tokom proslave u jednom restoranu u Bogatiću, izveo napolje 13-godišnju devojčicu, a zatim ju je odveo u jedno napušteno dvorište, gde ju je silovao. Devojčica je zatim uplakana pozvala majku i oca, koji su odmah istrčali iz restorana i odveli ćerku u policiju, pa na lekarski pregled, koji je pokazao da je bila zlostavljana.
Protiv Aleksandra je podneta krivična prijava za obljubu deteta, za šta mu preti do 12 godina zatvora.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija