• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Subotica.com

23.06.2021

20:33

UŽAS U SUBOTICI! AUTOMOBIL SE ZAKUCAO U SEMAFOR! Povređeno dete, vozilo uništeno!

Vesti

UŽAS U SUBOTICI! AUTOMOBIL SE ZAKUCAO U SEMAFOR! Povređeno dete, vozilo uništeno!

Podeli vest

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u Subotici, oko 16.40 sati, na raskrsnici kod Nove opštine, povređeno je više osoba kada se automobil zakucao i oborio semafor, koji je pao na prolaznike

Putinici u automobilu su zadobili lakše telesne povrede, a povređeno je i jedno dete, javlja Subotica.com.

Svi povređeni su zbrinuti u bolnici.

Crveni "citoren C3", koji je dolazio Senćanskim putem desetak metara pred semafor postepeno je, krećući se normalnom brzinom, počelo da silazi sa puta na pešačku stazu i udarilo direktno u veliki semafor sa verikalnim i horizonatalnim svetlima, navedeno je.

Od siline udarca semafor se srušio i pao na saobraćajnicu jednim delom, dok se drugim ostao na pešačkoj stazi. Tom prilikom povređen je jedan pešak - dete, za koje se još uvek nije poznato koji stepen povreda je zadobio.

Pored vozača, u vozilu koje je sletelo sa puta, bile su još dve starije osobe. Oni su lakše povređeni.

Detetu je, navodno, u pomoć pritekla sugrađanka koja ga je pomerila sa ulice i tešila da će sve brzo proći. Hitna pomoć je vrlo brzo došla i prvo odvezla dete, a onda i druga sanitetska vozila su počela sa zbrinjavanjem ostalih povređenih. Svi su i transportovani na dalje saniranje povreda u bolnicu.

Kako nezvanično javlja Subotica.com, vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu upravljao je čovek star 85 godina i sumnja se da mu je pozlilo tokom vožnje.

Na lice mesta brzo su došli i radnici "Selme", preduzeća koje održava semaforsku signailzaciju, koji su na prvo sagledavanje štete utvrdili da semafor neće moći da osposobe tokom današnjeg dana jer su oštećenja prevelika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija