• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

26.06.2021

21:23

DRAMA U BLOKU 45 U NOVOM BEOGRADU! Nepoznati muškarac pokušao da otme trogodišnjeg dečaka?!

Vesti

DRAMA U BLOKU 45 U NOVOM BEOGRADU! Nepoznati muškarac pokušao da otme trogodišnjeg dečaka?!

Podeli vest

Majka trogodišnjeg dečaka preživela je pravu trauu 24. juna kada je njen sin, trogodišnjak, nestao dok se šetao sa ocem. Srećom, sve se završilo dobro po dečaka, koji se živ i zdrav, pomalo zbunjen i uplašen, vratio svojih roditeljima. O celom događaju obaveštena je i policija

Drama je počela kada se dečak vraćao sa ocem sa igrališta, kako je objavila majka dečaka A. B. na društvenim mrežama, gde se zahvalila svim komšijama koji su učestvovali u potrazi za mališanom, ali i do detalja opisala događaj.

Pošto dečak otac ima povređenu nogu, on nije mogao da drži korak sa Antonijem koji je vozio bicikl bez pedala i odmakao je od tate dvadesetak metata. U jednom trenutku, otac je izgubio sina iz vida zbog velikog broja prolaznika. Počeo je da ga traži i odmah je pozvao suprugu, dečakovu majku A. B.

Oni su zajedno počeli potragu oko 19.30, a pridružile su im se i brojne komšije jer je već padao mrak a dete je bilo samo. Upravo je jedna od žena koja je tragala za dečakom, na njega i naišla, ali na okretnici autobusa sa linije 68, u Bloku 70. O semu je obaveštena i policija a Antonio je vran roditeljima koji su ogli da ga konačno zagrle.

Majka dečaka je onda došla do uznemirujućeg saznanja, da njen sin nije sam odlutao, već da ga je presreo i prevario jedan odrasli muškarac.

"Ja sam profesorka socijalnog rada i obučena sam da ispitujem decu, Tri puta sam ga ispitivala", napisala je majka koja je na ovaj način htela da upozori i druge roditelje na potencijalnu opasnost.

Po Antonijevoj priči, on se uplašio kada je video da je okružen nepoznatim ljudima, a tada ga je nepoznati muškarac koji je bio u žbunju pozvao. Muškarac je rekao da je i on uplašen i ponudio mu je čokoladu.

"Antonije mi je rekao da su se njih dvojica krili od čudovišta", napisla je brižna majka.

Sve to ukazuje da je čovek imao razrađenu šemu prilaska deci i da zna kako da manipuliše njima, što je posebno uznemiravajuće.

Nepoznati muškarac je rekao da su se on i Antonio izgubili, ali da će mu on pomoći da nađu roditelje. Njih dvojica su krenuli ka Savi. U jednom trenutku čovek je nestao a mališan je ostao sam. Tada je naišla žena koja je učestvovala u potrazi i ona je pozvala policiju.

Nije nemoguće da je čovek koji je namamio Antonija video da je potraga u toku i da je žene prepoznala mališana i krenula ka njemu pa je odlučio da pobegne. Ko zna šta je sve moglo da se dogodi da se nije pojavila žena koja je našla dečaka.

"Moguće da je imao nekoga ko vreba malu decu i važno je da obratimo pažnju i više nego inače i to kao zajednica. Mala deca ne mogu da razumeju da nepoznati mogu biti opasni, a u velikim gužvama svašta je moguće. Nadam se da je ova naša situacija izolovan slučaj i da će tako i ostati, kao i da će naše iskustvo koristiti i drugim ljudima. A.B., Antonijeva mama" napisano je na kraju objave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mare

pre 2 godine

A moguce je da si ti sve umislila ..cuj otac ima povredjenu nogu i ne moze da stigne dete od 3 godine na biciklu bez pedala???!! Pa ovo jeste tekst za novine tipa Informer...u rangu je sa onim tekstom iz vremena poplava u Obrenovcu lad je onaj Rom lozio onog debila urednila Informera da je umesto da spasi svoju bebu odlucio da spasi komsijin frizider!!!???

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija