• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2021

14:56

RAZLUPAO JE VETROBRAN NA AUTOBUSU NOKAUTIRAO VOZAČA! Nasilnik na saslušanju okrenuo ploču, EVO KAKO SE BRANIO

Vesti

RAZLUPAO JE VETROBRAN NA AUTOBUSU NOKAUTIRAO VOZAČA! Nasilnik na saslušanju okrenuo ploču, EVO KAKO SE BRANIO

Podeli vest

PO nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija je privela V. D. osumnjičenog da je pre dva dana na autobuskom stajalištu "Omladinski stadion" napao M. J., vozača GSP Beograd.

Prema krivičnoj prijavi na teret mu se stavljaju krivična dela uništenje i oštećenje tuđe stvari i nanošenje teške telesne povrede. Tvrdi se da je V. D. juče oko 3,50 časova, na autobuskom stajalištu „Omladinski stadion“ u alkoholisanom stanju bez povoda i razloga metalnu kantu za otpatke bacio na vetrobransko staklo autobusa u vlasništvu „Gradskog saobraćajnog preduzeća“ garažnog broja 3426 koje je bilo parkirano, usled čega je došlo da naprsnuća vetrobranskog stakla autobusa.

Nakon toga je autobusu prišao vozač  – oštećeni M. J. koga je osumnjičeni V. D. bez povoda više puta udario  pesnicom u po glavi i telu, nanevši mu tako teške telesne povrede. Tom prilikom mu je izbio zube i naneo podlive po licu i telu.

Na današnjem saslušanju u Tužilaštvu, u prisustvu branioca koji mu je postavljen po službenoj dužnosti, V. D. je izjavio da je bio pod dejstvom alkohola i da se ne seća događaja.

Tužilaštvo je predložilo da mu Prvi osnovni sud u Beogradu  odredi pritvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drakula

pre 2 godine

Ovakve ako ne pakujete u kavez i na specijalni tretman,otvorili ste sezonu lova na vozace a i bilo koga na ulici,ima ih mnogo!

Dragan

pre 2 godine

Kada se istrezni treba organizovati rekonstrukciju događaja, ali da on igra ulogu vozača GSP pa ga pitati jel tako bilo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija