• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

02.07.2021

15:17

DEVOJCI SA INVALIDITETOM UKRALA TELEFON, IZNUDILA NOVAC! Porodica strahovala od najgoreg, slučaj rešio komunalni milicajac!

Vesti

DEVOJCI SA INVALIDITETOM UKRALA TELEFON, IZNUDILA NOVAC! Porodica strahovala od najgoreg, slučaj rešio komunalni milicajac!

Podeli vest

Nišlijka J.M.T. (35) ukrala je 30. juna od dvadesetšestogodišnje devojke sa invaliditetom K.P. mobilni telefon i pet hiljada dinara i odvela je sa sobom, što je uznemirilo njenu porodicu koja je nestanak prijavila policiji

Na noge su se digli i prodavci sa Bulevarske pijace, odakle je devojka odvedena, nakon što su primetili da joj je na tezgi ostala torba sa čajevima koje je prodavala. Oni su o devojčinom nestanku obavestili oca koji se obratio policiji, ali se na sreću ona nepovređena vratila kući nakon četrnaestočasovne potrage.

Devojčin otac Goran P. kaže da se kradljivica najverovatnije smišljeno, nedelju dana ranije, upoznala sa njegovom ćerkom.

- One su se prvi put srele u niškom Domu zdravlja, razgovarale su, pa joj je, pretpostavljam,  moja ćerka tada kazala da radi na Bulevarskoj pijaci. Kako sam čuo od prodavaca, ta žena je tog jutra došla na pijacu, čak se poljubila sa njom pre nego što su zajedno otišle.

Tek kada se ćerka vratila, saznao sam da joj je iz tašne uzela mobilni telefon i hiljadu dinara a zatim zatražila da odu do naše kuće gde joj je predala još četiri hiljade, navodno na zajam. Nakon toga je vodila po gradu, uzimale su taksi, u jednom kafiću pridružio im se i neki muškarac da bi je na kraju odveli do naselja Durlan. Ćerka je kući došla oko ponoći, ni ja ne znam kako, mnogo smo se zabrinuli jer je sa njom lako manipulisati, strahovali smo od najgoreg – priča uznemireni Nišlija.

Kaže da je srećan što je kradljivica brzo uhvaćena, jer joj to nije prvi put, te da nikome ne bi poželeo ono što je njegova porodica prošla dok im se ćerka nije vratila.

- Vratili smo se iz policije kući, ćerka je dala izjavu nakon čega je zamolila da sa majkom ode do pijace da uzme stvari koje su joj tamo ostale kada je odvedena. Tamo su zatekle tu ženu, moja ćerka je prepoznala i pokazala supruzi na nju.

Pronašao je komunalni policajac

Srećom tu je bio komunalni policajac koji je bio upoznat sa ovim događajem, prišao joj je i legitimisao je. Odmah je pozvao policijsku patrolu i oni su je priveli u Policijsku stanicu. Tek tada smo se smirili, nismo mogli da spavamo, bojali smo se da ona ponovo ne priđe našoj ćerki – rekao je G.P.

Niška policija je saopštila da će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva podneti krivičnu prijavu protiv tridesetpetogodišnje Nišlijke zbog sumnje da je izvršila tešku krađu iskorišćavanjem bespomoćnosti ili drugog teškog stanja nekog lica.

- Sumnja se da je ona 30. juna od dvadesetšestogodišnje devojke sa invaliditetom oduzela mobilni telefon a potom joj upućivala pretnje i zahtevala da joj donese novac što je oštećena i učinila. Policija je pronašla mobilni telefon i vratila vlasnici – navela je policija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRIVEDEN VOZAČ KOJI JE PREGAZIO PSA ANE MIHAJLOVSKI!
Hronika

PRIVEDEN VOZAČ KOJI JE PREGAZIO PSA ANE MIHAJLOVSKI!

Rade V. (57) iz Beograda priveden je zbog sumnje da je prošle srede oko 22.50 sati na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu pregazio psa koga su u tom trenutku šetale maloletne ćerke poznate televizijske voditeljke Ane Mihajlovski

02.07.2021

14:51

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija