• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

03.07.2021

13:17

ISPLIVALI DETALJI ULIČNE TUČE U NIŠU! Među povređenima nemački državljanin, sve je počelo na autobuskoj stanici! /VIDEO/

Printskrin/Tviter/nishnocu_official

Vesti

ISPLIVALI DETALJI ULIČNE TUČE U NIŠU! Među povređenima nemački državljanin, sve je počelo na autobuskoj stanici! /VIDEO/

Podeli vest

Trojica mladića iz Niša starih 23 i 25 godina povređena su u tuči koja se sinoć dogodila u centru grada na Trgu kralja Milana kada ih je napala druga grupa, za sada nepoznatih Nišlija

Među napadnutima je bio i jedan mladić koji je nemački državljanin, a koji je odbio lekarski pregled nakon tuče. Prema prvim informacijama dvojica napadnutih mladića su stari 23 godine, a jedan ima 25 godina.

Oni su prema prvim informacijama samo lakše povređeni, a jedan dvadesettrogodišnjak i dvadesetpetogodišnjak su preventivno prebačeni u KC Niš.

- Mladići su počeli da se tuku oko 1.30 časova na autobuskom stajalištu na Trgu kralja Milana iz za sada još uvek nepoznatih razloga, a nakon toga su nastavili da se jure i udaraju po celom trgu. Napadači su se nakon toga razbežali - kaže izvor za Blic.

Snimak tuče dve grupe Nišlija, koji se desio sinoć u centru Niša, na Trgu kralja Milana, osvanuo je na društvenim mrežama. Na snimku se vide mladići kako se udaraju, vuku i šutiraju dok se u pozadini čuju glasovi devojaka koji ih mole da prekinu obračun.

"Prekinite odmah, prekini, prekini", čuje se vikanje jedne devojke na snimku.

"Nije mi jasno šta se više dešava sa našim gradom i ljudima u njemu", samo je jedan od komentara ispod ovog snimka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija